קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות90
מגזין

סלמון על כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים

סלמון על כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים
סלמון מעל כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 102 גרם של שומן, וסך הכל 1818 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם יין, פלפל, תפוחים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. נסו סלמון צלוי עם כרישה מוקרמת, כרישה מוקרם, ו כרישה מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרוטב חמאת התפוחים: ממיסים חמאה במחבת סאוט ומוסיפים תפוחים, ומבשלים על אש בינונית לכמה דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים מיץ תפוחים, מיץ תפוזים וחומץ יין אורז, מכסים ומאפשרים לתפוחים לבשל עד רך מאוד. לאחר מכן לחשוף ולאפשר לנוזל כדי להפחית על 1/3 של מה שהתחלת עם. מחית בבלנדר או מעבד מזון. צור slurry על ידי בהדרגה לטאטא קורנפלור לתוך כ 1/4 כוס מים למזג את slurry לתוך הרוטב. להחזיר את הרוטב לסיר ולאפשר לבשל במשך כמה דקות כדי להתעבות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
להתחיל כרישה מוקרם בעוד התפוחים מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני ובצל מטגן עד שקוף. Deglaze המחבת עם יין ולהפחית עד הנוזל הוא כמעט כל נעלם. (בזמן שאתה מחכה היין כדי להפחית, להתחיל לבשל את הכרישה.) לבשל את הכרישה במים רותחים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לנקז ולהניח בצד. כאשר היין התאדה בעיקר, מערבבים בקרם, מתבלים במלח ופלפל, וחום נמוך יותר לרתיחה כדי לאפשר להפחית ולעבות. מסננים את הרוטב הזה ויוצקים מעל הכרישה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
עבור הדגים: העונה פילה סלמון עם מלח ים גס ושני פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
פילה סלמוןפילה סלמון
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מניחים קצת שמן לתוך מחבת סאוט ולהביא לנקודת עישון (אתה צריך מחבת חמה כדי לקבל פריך בחוץ). מבשלים את הסלמון, צד העור למטה עוזב ללא הפרעה (לא מציץ) במשך כ 5 דקות, או עד העור מתחיל לקבל פריך, ואז להסתובב ולהתחיל לבשל במשך 4 דקות יותר. זה מאפשר את פני השטח של הדגים " caramelize."(ייתכן שיהיה עליך יותר זמן על הסלמון בהתאם לעובי). אתה יכול, אם אתה רוצה, לסיים את הסלמון בתנור 350 מעלות f שחומם מראש. עם זאת, לא לבשל את הסלמון. ברגע שאתה נוגע בבשר והוא קופץ בחזרה למעלה, הוא מבושל. זכור, בגלל בישול carryover, הדגים ימשיכו לבשל אחרי שהוא מוסר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים את רוטב חמאת התפוחים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מקום 4 אורכים של כרישה מוקרם בצד אחד צלחת הגשה, עם פילה סלמון בצד השני. רוטב תפוחים כפית חמאה על הדגים ומקשטים עם טימין לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
טימין לימוןטימין לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
לרוטב חמאת התפוחים: ממיסים חמאה במחבת סאוט ומוסיפים תפוחים, ומבשלים על אש בינונית לכמה דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
מוסיפים מיץ תפוחים, מיץ תפוזים וחומץ יין אורז, מכסים ומאפשרים לתפוחים לבשל עד רך מאוד. לאחר מכן לחשוף ולאפשר לנוזל כדי להפחית על 1/3 של מה שהתחלת עם. מחית בבלנדר או מעבד מזון. צור slurry על ידי בהדרגה לטאטא קורנפלור לתוך כ 1/4 כוס מים למזג את slurry לתוך הרוטב. להחזיר את הרוטב לסיר ולאפשר לבשל במשך כמה דקות כדי להתעבות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
להתחיל כרישה מוקרם בעוד התפוחים מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
13
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני ובצל מטגן עד שקוף. Deglaze המחבת עם יין ולהפחית עד הנוזל הוא כמעט כל נעלם. (בזמן שאתה מחכה היין כדי להפחית, להתחיל לבשל את הכרישה.) לבשל את הכרישה במים רותחים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
לנקז ולהניח בצד. כאשר היין התאדה בעיקר, מערבבים בקרם, מתבלים במלח ופלפל, וחום נמוך יותר לרתיחה כדי לאפשר להפחית ולעבות. מסננים את הרוטב הזה ויוצקים מעל הכרישה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
עבור הדגים: העונה פילה סלמון עם מלח ים גס ושני פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
פילה סלמוןפילה סלמון
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
16
מניחים קצת שמן לתוך מחבת סאוט ולהביא לנקודת עישון (אתה צריך מחבת חמה כדי לקבל פריך בחוץ). מבשלים את הסלמון, צד העור למטה עוזב ללא הפרעה (לא מציץ) במשך כ 5 דקות, או עד העור מתחיל לקבל פריך, ואז להסתובב ולהתחיל לבשל במשך 4 דקות יותר. זה מאפשר את פני השטח של הדגים " caramelize."(ייתכן שיהיה עליך יותר זמן על הסלמון בהתאם לעובי). אתה יכול, אם אתה רוצה, לסיים את הסלמון בתנור 350 מעלות f שחומם מראש. עם זאת, לא לבשל את הסלמון. ברגע שאתה נוגע בבשר והוא קופץ בחזרה למעלה, הוא מבושל. זכור, בגלל בישול carryover, הדגים ימשיכו לבשל אחרי שהוא מוסר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מחממים את רוטב חמאת התפוחים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
18
מקום 4 אורכים של כרישה מוקרם בצד אחד צלחת הגשה, עם פילה סלמון בצד השני. רוטב תפוחים כפית חמאה על הדגים ומקשטים עם טימין לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
טימין לימוןטימין לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות2smallsתפוחים (הבחירה שלך של מגוון), קלופים, cored וקוביות קטנותתפוחים (הבחירה שלך של מגוון), קלופים, cored וקוביות קטנות6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(מקל 1) חמאה(מקל 1) חמאה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות6שרימפס וורידיםפלפל קאיין, לפי הטעםפלפל קאיין, לפי הטעם6שרימפס וורידיםמלח ים גסמלח ים גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6כרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, לחתוך 12 חתיכות לאורכו וביסודיות ספוג במי מלח כדי לשחרר חצץכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, לחתוך 12 חתיכות לאורכו וביסודיות ספוג במי מלח כדי לשחרר חצץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמןשמן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2בצל, קצוץבצל, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך6שרימפס וורידיםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ורמיצ'לי, מטוגן בשמן עמוק או 2 כפות קצוץ טימין לימון, לקישוטורמיצ'לי, מטוגן בשמן עמוק או 2 כפות קצוץ טימין לימון, לקישוט12 כפיות אבקת שוםחומץ יין אורזחומץ יין אורז1קילוגרםפילה סלמוןפילה סלמון6שרימפס וורידיםמלחמלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #42371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.