קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות90
מגזין

סלמון על כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים

סלמון על כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים
סלמון מעל כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 102 גרם של שומן, וסך הכל 1818 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם יין, פלפל, תפוחים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. נסו סלמון צלוי עם כרישה מוקרמת, כרישה מוקרם, ו כרישה מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרוטב חמאת התפוחים: ממיסים חמאה במחבת סאוט ומוסיפים תפוחים, ומבשלים על אש בינונית לכמה דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
2
מוסיפים מיץ תפוחים, מיץ תפוזים וחומץ יין אורז, מכסים ומאפשרים לתפוחים לבשל עד רך מאוד. לאחר מכן לחשוף ולאפשר לנוזל כדי להפחית על 1/3 של מה שהתחלת עם. מחית בבלנדר או מעבד מזון. צור slurry על ידי בהדרגה לטאטא קורנפלור לתוך כ 1/4 כוס מים למזג את slurry לתוך הרוטב. להחזיר את הרוטב לסיר ולאפשר לבשל במשך כמה דקות כדי להתעבות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
להתחיל כרישה מוקרם בעוד התפוחים מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני ובצל מטגן עד שקוף. Deglaze המחבת עם יין ולהפחית עד הנוזל הוא כמעט כל נעלם. (בזמן שאתה מחכה היין כדי להפחית, להתחיל לבשל את הכרישה.) לבשל את הכרישה במים רותחים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
לנקז ולהניח בצד. כאשר היין התאדה בעיקר, מערבבים בקרם, מתבלים במלח ופלפל, וחום נמוך יותר לרתיחה כדי לאפשר להפחית ולעבות. מסננים את הרוטב הזה ויוצקים מעל הכרישה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
עבור הדגים: העונה פילה סלמון עם מלח ים גס ושני פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
פילה סלמוןפילה סלמון
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מניחים קצת שמן לתוך מחבת סאוט ולהביא לנקודת עישון (אתה צריך מחבת חמה כדי לקבל פריך בחוץ). מבשלים את הסלמון, צד העור למטה עוזב ללא הפרעה (לא מציץ) במשך כ 5 דקות, או עד העור מתחיל לקבל פריך, ואז להסתובב ולהתחיל לבשל במשך 4 דקות יותר. זה מאפשר את פני השטח של הדגים " caramelize."(ייתכן שיהיה עליך יותר זמן על הסלמון בהתאם לעובי). אתה יכול, אם אתה רוצה, לסיים את הסלמון בתנור 350 מעלות f שחומם מראש. עם זאת, לא לבשל את הסלמון. ברגע שאתה נוגע בבשר והוא קופץ בחזרה למעלה, הוא מבושל. זכור, בגלל בישול carryover, הדגים ימשיכו לבשל אחרי שהוא מוסר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
8
מחממים את רוטב חמאת התפוחים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
מקום 4 אורכים של כרישה מוקרם בצד אחד צלחת הגשה, עם פילה סלמון בצד השני. רוטב תפוחים כפית חמאה על הדגים ומקשטים עם טימין לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
טימין לימוןטימין לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
לרוטב חמאת התפוחים: ממיסים חמאה במחבת סאוט ומוסיפים תפוחים, ומבשלים על אש בינונית לכמה דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
11
מוסיפים מיץ תפוחים, מיץ תפוזים וחומץ יין אורז, מכסים ומאפשרים לתפוחים לבשל עד רך מאוד. לאחר מכן לחשוף ולאפשר לנוזל כדי להפחית על 1/3 של מה שהתחלת עם. מחית בבלנדר או מעבד מזון. צור slurry על ידי בהדרגה לטאטא קורנפלור לתוך כ 1/4 כוס מים למזג את slurry לתוך הרוטב. להחזיר את הרוטב לסיר ולאפשר לבשל במשך כמה דקות כדי להתעבות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
להתחיל כרישה מוקרם בעוד התפוחים מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
13
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני ובצל מטגן עד שקוף. Deglaze המחבת עם יין ולהפחית עד הנוזל הוא כמעט כל נעלם. (בזמן שאתה מחכה היין כדי להפחית, להתחיל לבשל את הכרישה.) לבשל את הכרישה במים רותחים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
14
לנקז ולהניח בצד. כאשר היין התאדה בעיקר, מערבבים בקרם, מתבלים במלח ופלפל, וחום נמוך יותר לרתיחה כדי לאפשר להפחית ולעבות. מסננים את הרוטב הזה ויוצקים מעל הכרישה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
עבור הדגים: העונה פילה סלמון עם מלח ים גס ושני פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
פילה סלמוןפילה סלמון
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
16
מניחים קצת שמן לתוך מחבת סאוט ולהביא לנקודת עישון (אתה צריך מחבת חמה כדי לקבל פריך בחוץ). מבשלים את הסלמון, צד העור למטה עוזב ללא הפרעה (לא מציץ) במשך כ 5 דקות, או עד העור מתחיל לקבל פריך, ואז להסתובב ולהתחיל לבשל במשך 4 דקות יותר. זה מאפשר את פני השטח של הדגים " caramelize."(ייתכן שיהיה עליך יותר זמן על הסלמון בהתאם לעובי). אתה יכול, אם אתה רוצה, לסיים את הסלמון בתנור 350 מעלות f שחומם מראש. עם זאת, לא לבשל את הסלמון. ברגע שאתה נוגע בבשר והוא קופץ בחזרה למעלה, הוא מבושל. זכור, בגלל בישול carryover, הדגים ימשיכו לבשל אחרי שהוא מוסר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
17
מחממים את רוטב חמאת התפוחים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
18
מקום 4 אורכים של כרישה מוקרם בצד אחד צלחת הגשה, עם פילה סלמון בצד השני. רוטב תפוחים כפית חמאה על הדגים ומקשטים עם טימין לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
טימין לימוןטימין לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות2smallsתפוחים (הבחירה שלך של מגוון), קלופים, cored וקוביות קטנותתפוחים (הבחירה שלך של מגוון), קלופים, cored וקוביות קטנות6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(מקל 1) חמאה(מקל 1) חמאה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון6שרימפס וורידיםפלפל קאיין, לפי הטעםפלפל קאיין, לפי הטעם6שרימפס וורידיםמלח ים גסמלח ים גס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6כרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, לחתוך 12 חתיכות לאורכו וביסודיות ספוג במי מלח כדי לשחרר חצץכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, לחתוך 12 חתיכות לאורכו וביסודיות ספוג במי מלח כדי לשחרר חצץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמןשמן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק2בצל, קצוץבצל, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך6שרימפס וורידיםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ורמיצ'לי, מטוגן בשמן עמוק או 2 כפות קצוץ טימין לימון, לקישוטורמיצ'לי, מטוגן בשמן עמוק או 2 כפות קצוץ טימין לימון, לקישוט11 כף אורגנו מיובשחומץ יין אורזחומץ יין אורז1קילוגרםפילה סלמוןפילה סלמון6שרימפס וורידיםמלחמלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.