קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות90
מגזין

סלמון על כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים

סלמון על כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים
סלמון מעל כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 102 גרם של שומן, וסך הכל 1818 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם יין, פלפל, תפוחים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. נסו סלמון צלוי עם כרישה מוקרמת, כרישה מוקרם, ו כרישה מוקרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרוטב חמאת התפוחים: ממיסים חמאה במחבת סאוט ומוסיפים תפוחים, ומבשלים על אש בינונית לכמה דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
מוסיפים מיץ תפוחים, מיץ תפוזים וחומץ יין אורז, מכסים ומאפשרים לתפוחים לבשל עד רך מאוד. לאחר מכן לחשוף ולאפשר לנוזל כדי להפחית על 1/3 של מה שהתחלת עם. מחית בבלנדר או מעבד מזון. צור slurry על ידי בהדרגה לטאטא קורנפלור לתוך כ 1/4 כוס מים למזג את slurry לתוך הרוטב. להחזיר את הרוטב לסיר ולאפשר לבשל במשך כמה דקות כדי להתעבות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
להתחיל כרישה מוקרם בעוד התפוחים מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני ובצל מטגן עד שקוף. Deglaze המחבת עם יין ולהפחית עד הנוזל הוא כמעט כל נעלם. (בזמן שאתה מחכה היין כדי להפחית, להתחיל לבשל את הכרישה.) לבשל את הכרישה במים רותחים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
לנקז ולהניח בצד. כאשר היין התאדה בעיקר, מערבבים בקרם, מתבלים במלח ופלפל, וחום נמוך יותר לרתיחה כדי לאפשר להפחית ולעבות. מסננים את הרוטב הזה ויוצקים מעל הכרישה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
עבור הדגים: העונה פילה סלמון עם מלח ים גס ושני פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
פילה סלמוןפילה סלמון
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מניחים קצת שמן לתוך מחבת סאוט ולהביא לנקודת עישון (אתה צריך מחבת חמה כדי לקבל פריך בחוץ). מבשלים את הסלמון, צד העור למטה עוזב ללא הפרעה (לא מציץ) במשך כ 5 דקות, או עד העור מתחיל לקבל פריך, ואז להסתובב ולהתחיל לבשל במשך 4 דקות יותר. זה מאפשר את פני השטח של הדגים " caramelize."(ייתכן שיהיה עליך יותר זמן על הסלמון בהתאם לעובי). אתה יכול, אם אתה רוצה, לסיים את הסלמון בתנור 350 מעלות f שחומם מראש. עם זאת, לא לבשל את הסלמון. ברגע שאתה נוגע בבשר והוא קופץ בחזרה למעלה, הוא מבושל. זכור, בגלל בישול carryover, הדגים ימשיכו לבשל אחרי שהוא מוסר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מחממים את רוטב חמאת התפוחים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
מקום 4 אורכים של כרישה מוקרם בצד אחד צלחת הגשה, עם פילה סלמון בצד השני. רוטב תפוחים כפית חמאה על הדגים ומקשטים עם טימין לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
טימין לימוןטימין לימון
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
לרוטב חמאת התפוחים: ממיסים חמאה במחבת סאוט ומוסיפים תפוחים, ומבשלים על אש בינונית לכמה דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
מוסיפים מיץ תפוחים, מיץ תפוזים וחומץ יין אורז, מכסים ומאפשרים לתפוחים לבשל עד רך מאוד. לאחר מכן לחשוף ולאפשר לנוזל כדי להפחית על 1/3 של מה שהתחלת עם. מחית בבלנדר או מעבד מזון. צור slurry על ידי בהדרגה לטאטא קורנפלור לתוך כ 1/4 כוס מים למזג את slurry לתוך הרוטב. להחזיר את הרוטב לסיר ולאפשר לבשל במשך כמה דקות כדי להתעבות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
12
להתחיל כרישה מוקרם בעוד התפוחים מתבשלים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
13
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני ובצל מטגן עד שקוף. Deglaze המחבת עם יין ולהפחית עד הנוזל הוא כמעט כל נעלם. (בזמן שאתה מחכה היין כדי להפחית, להתחיל לבשל את הכרישה.) לבשל את הכרישה במים רותחים עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
לנקז ולהניח בצד. כאשר היין התאדה בעיקר, מערבבים בקרם, מתבלים במלח ופלפל, וחום נמוך יותר לרתיחה כדי לאפשר להפחית ולעבות. מסננים את הרוטב הזה ויוצקים מעל הכרישה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
עבור הדגים: העונה פילה סלמון עם מלח ים גס ושני פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
פילה סלמוןפילה סלמון
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
16
מניחים קצת שמן לתוך מחבת סאוט ולהביא לנקודת עישון (אתה צריך מחבת חמה כדי לקבל פריך בחוץ). מבשלים את הסלמון, צד העור למטה עוזב ללא הפרעה (לא מציץ) במשך כ 5 דקות, או עד העור מתחיל לקבל פריך, ואז להסתובב ולהתחיל לבשל במשך 4 דקות יותר. זה מאפשר את פני השטח של הדגים " caramelize."(ייתכן שיהיה עליך יותר זמן על הסלמון בהתאם לעובי). אתה יכול, אם אתה רוצה, לסיים את הסלמון בתנור 350 מעלות f שחומם מראש. עם זאת, לא לבשל את הסלמון. ברגע שאתה נוגע בבשר והוא קופץ בחזרה למעלה, הוא מבושל. זכור, בגלל בישול carryover, הדגים ימשיכו לבשל אחרי שהוא מוסר מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
17
מחממים את רוטב חמאת התפוחים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
18
מקום 4 אורכים של כרישה מוקרם בצד אחד צלחת הגשה, עם פילה סלמון בצד השני. רוטב תפוחים כפית חמאה על הדגים ומקשטים עם טימין לימון.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
טימין לימוןטימין לימון
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות2smallsתפוחים (הבחירה שלך של מגוון), קלופים, cored וקוביות קטנותתפוחים (הבחירה שלך של מגוון), קלופים, cored וקוביות קטנות6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(מקל 1) חמאה(מקל 1) חמאה2קרום: פירורי קרקר גרהםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםפלפל קאיין, לפי הטעםפלפל קאיין, לפי הטעם6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםמלח ים גסמלח ים גס2קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6כרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, לחתוך 12 חתיכות לאורכו וביסודיות ספוג במי מלח כדי לשחרר חצץכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, לחתוך 12 חתיכות לאורכו וביסודיות ספוג במי מלח כדי לשחרר חצץ2קרום: פירורי קרקר גרהםשמןשמן2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2בצל, קצוץבצל, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי113פלפל האבנרוורמיצ'לי, מטוגן בשמן עמוק או 2 כפות קצוץ טימין לימון, לקישוטורמיצ'לי, מטוגן בשמן עמוק או 2 כפות קצוץ טימין לימון, לקישוט1גבינת פרמזן מגוררתחומץ יין אורזחומץ יין אורז1קילוגרםפילה סלמוןפילה סלמון6חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםמלחמלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.