סלמון על כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים
סלמון מעל כרישה מוקרם עם רוטב חמאת תפוחים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 102 גרם של שומן, וסך הכל 1818 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %68 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם יין, פלפל, תפוחים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. נסו סלמון צלוי עם כרישה מוקרמת, כרישה מוקרם, ו כרישה מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
לרוטב חמאת התפוחים: ממיסים חמאה במחבת סאוט ומוסיפים תפוחים, ומבשלים על אש בינונית לכמה דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
מוסיפים מיץ תפוחים, מיץ תפוזים וחומץ יין אורז, מכסים ומאפשרים לתפוחים לבשל עד רך מאוד. לאחר מכן לחשוף ולאפשר לנוזל כדי להפחית על 1/3 של מה שהתחלת עם. מחית בבלנדר או מעבד מזון. צור slurry על ידי בהדרגה לטאטא קורנפלור לתוך כ 1/4 כוס מים למזג את slurry לתוך הרוטב. להחזיר את הרוטב לסיר ולאפשר לבשל במשך כמה דקות כדי להתעבות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
להתחיל כרישה מוקרם בעוד התפוחים מתבשלים.
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני ובצל מטגן עד שקוף. Deglaze המחבת עם יין ולהפחית עד הנוזל הוא כמעט כל נעלם. (בזמן שאתה מחכה היין כדי להפחית, להתחיל לבשל את הכרישה.) לבשל את הכרישה במים רותחים עד מכרז.
לנקז ולהניח בצד. כאשר היין התאדה בעיקר, מערבבים בקרם, מתבלים במלח ופלפל, וחום נמוך יותר לרתיחה כדי לאפשר להפחית ולעבות. מסננים את הרוטב הזה ויוצקים מעל הכרישה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
עבור הדגים: העונה פילה סלמון עם מלח ים גס ושני פלפלים.
מניחים קצת שמן לתוך מחבת סאוט ולהביא לנקודת עישון (אתה צריך מחבת חמה כדי לקבל פריך בחוץ). מבשלים את הסלמון, צד העור למטה עוזב ללא הפרעה (לא מציץ) במשך כ 5 דקות, או עד העור מתחיל לקבל פריך, ואז להסתובב ולהתחיל לבשל במשך 4 דקות יותר. זה מאפשר את פני השטח של הדגים " caramelize."(ייתכן שיהיה עליך יותר זמן על הסלמון בהתאם לעובי). אתה יכול, אם אתה רוצה, לסיים את הסלמון בתנור 350 מעלות f שחומם מראש. עם זאת, לא לבשל את הסלמון. ברגע שאתה נוגע בבשר והוא קופץ בחזרה למעלה, הוא מבושל. זכור, בגלל בישול carryover, הדגים ימשיכו לבשל אחרי שהוא מוסר מהתנור.
מחממים את רוטב חמאת התפוחים במידת הצורך.
מקום 4 אורכים של כרישה מוקרם בצד אחד צלחת הגשה, עם פילה סלמון בצד השני. רוטב תפוחים כפית חמאה על הדגים ומקשטים עם טימין לימון.
לרוטב חמאת התפוחים: ממיסים חמאה במחבת סאוט ומוסיפים תפוחים, ומבשלים על אש בינונית לכמה דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
מוסיפים מיץ תפוחים, מיץ תפוזים וחומץ יין אורז, מכסים ומאפשרים לתפוחים לבשל עד רך מאוד. לאחר מכן לחשוף ולאפשר לנוזל כדי להפחית על 1/3 של מה שהתחלת עם. מחית בבלנדר או מעבד מזון. צור slurry על ידי בהדרגה לטאטא קורנפלור לתוך כ 1/4 כוס מים למזג את slurry לתוך הרוטב. להחזיר את הרוטב לסיר ולאפשר לבשל במשך כמה דקות כדי להתעבות. מתבלים במלח, במידת הצורך.
להתחיל כרישה מוקרם בעוד התפוחים מתבשלים.
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת סאוט בינונית על חום בינוני ובצל מטגן עד שקוף. Deglaze המחבת עם יין ולהפחית עד הנוזל הוא כמעט כל נעלם. (בזמן שאתה מחכה היין כדי להפחית, להתחיל לבשל את הכרישה.) לבשל את הכרישה במים רותחים עד מכרז.
לנקז ולהניח בצד. כאשר היין התאדה בעיקר, מערבבים בקרם, מתבלים במלח ופלפל, וחום נמוך יותר לרתיחה כדי לאפשר להפחית ולעבות. מסננים את הרוטב הזה ויוצקים מעל הכרישה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
עבור הדגים: העונה פילה סלמון עם מלח ים גס ושני פלפלים.
מניחים קצת שמן לתוך מחבת סאוט ולהביא לנקודת עישון (אתה צריך מחבת חמה כדי לקבל פריך בחוץ). מבשלים את הסלמון, צד העור למטה עוזב ללא הפרעה (לא מציץ) במשך כ 5 דקות, או עד העור מתחיל לקבל פריך, ואז להסתובב ולהתחיל לבשל במשך 4 דקות יותר. זה מאפשר את פני השטח של הדגים " caramelize."(ייתכן שיהיה עליך יותר זמן על הסלמון בהתאם לעובי). אתה יכול, אם אתה רוצה, לסיים את הסלמון בתנור 350 מעלות f שחומם מראש. עם זאת, לא לבשל את הסלמון. ברגע שאתה נוגע בבשר והוא קופץ בחזרה למעלה, הוא מבושל. זכור, בגלל בישול carryover, הדגים ימשיכו לבשל אחרי שהוא מוסר מהתנור.
מחממים את רוטב חמאת התפוחים במידת הצורך.
מקום 4 אורכים של כרישה מוקרם בצד אחד צלחת הגשה, עם פילה סלמון בצד השני. רוטב תפוחים כפית חמאה על הדגים ומקשטים עם טימין לימון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.