קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון עלום וסלט גרגיר נחלים עם שמיר-רוטב יוגורט

סלמון עלום וסלט גרגיר נחלים עם שמיר-רוטב יוגורט
סלמון מבושל סלט גרגיר הנחלים עם שמיר-יוגורט רוטב נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 320 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח כשר, חזרת, אפונה הצמד סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מולסה יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סטייקים סלמון עלומה עם רוטב יוגורט שמיר, סלט פסטה עם שרימפס עלום ורוטב שמיר לימון, ו סלט אורזו עם רוטב שמיר יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מלא מחבת צדדית או סיר גדול עם 6 כוסות מים; להוסיף סלרי, בצל ירוק לבן, פרוסות לימון לסיר.
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל. מביאים לרתיחה על חום גבוה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים. מבשלים עד ריחני (8-10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים סלמון (מים צריכים רק לכסות פילה) לסיר; מכסים ומבשלים בעדינות עד הדג הוא אטום (5-8 דקות). עם מלקחיים או מרית דגים, להסיר סלמון מרק; להפריש על קרש חיתוך כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
4
בעוד דגים הוא ציד בלתי חוקי, לעשות את הרוטב: בקערה בינונית, לשלב יוגורט, שמיר קצוץ, חזרת, גרידת לימון, מיץ לימון, שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, לטאטא היטב. מסדרים גרגר, אפונה הצמד, צנוניות, ושמיר על 4 צלחות; העליון עם סלמון, ומפזרים בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
5
טפטוף עם רוטב; לשרת.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.