קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

סלמון עלומה בתנור a La פייג'עם שמיר, בצל Vidalia ועונג מלפפון

סלמון עלומה בתנור a La פייג'עם שמיר, בצל Vidalia ועונג מלפפון
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 73 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו בצל וידאלי, סוכר, מלפפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלמון עלומה בתנור A La פייג'(רייצ'ל ריי), ביסקוויטים שמיר עם סלמון מעושן & מלפפון להתענג, ו ארוחת הערב הפשוטה האהובה על מגי באנגלית: סלמון עלום עם רוטב שמיר דיז'ון, מלפפון ולחם כהה, תפוחי אדמה חדשים עם מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לשפשף את החלק התחתון של צלחת אפייה רדודה עם חמאה קרה. מסדרים סלמון בצלחת. מתבלים את הדגים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
סלמוןסלמון
דגיםדגים
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
להוסיף מרק וכמה גבעולים של שמיר למחבת. צולים את הדג 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
שמירשמיר
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים סוכר, מלח וחומץ בתחתית קערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים בצל קצוץ, מלפפון קצוץ וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפוןמלפפון
צנוןצנון
בצלבצל
6
מפזרים 3 כפות שמיר קצוץ ולזרוק את התערובת מעיל בחומץ, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סוכרסוכר
שמירשמיר
מלחמלח
7
הסר דגים מהתנור. מיצי מחבת כפית על דגים ומעבירים בזהירות לצלחות בודדות או מגש. דגים מובילים עם תבלין ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
להתענגלהתענג
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת