קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות78
מגזין

סלמון עם בצל מנגו, ג'ינג'ר וידליה

סלמון עם בצל מנגו, ג'ינג'ר וידליה
סלמון עם מנגו, ג'ינג'ר ובצל וידאלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 66 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, מחית ג'ינג'ר, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. נסו סלמון עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, ג'ינג'ר בגריל-טריאקי סלמון עם דבש-מנגו סלסה, ו בצל וידאלי אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את המנגו ואת הבצל בקערת ערבוב זכוכית alarge.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
להקציף מיץ ליים, 2 כפות של שמן, מיץ לימון, דבש, 1/2 כפית מלח, וג ' ינג ' ר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים מעל תערובת מנגו, מכסים ומקררים במשך 1 שעה.מחממים את הגריל לחום בינוני.לשפשף את החלק העליון של הסלמון עם הנותרים 1 כף שמן העונה עם מלח ופלפל.גריל דגים, צד העור למטה (ללא מרפרף), על חום עקיף במשך 16 עד 18 דקות, או עד פתיתים בקלות עם מזלג.השתמש מרית גדולה במיוחד או גיליון אפייה ללא מסגרת כדי להרים בעדינות את הסלמון מהגריל, משאיר את העור על מדף הגריל.אפשר לסלמון להתקרר במשך כ 5 דקות.מערבבים את המנטה לתוך תערובת מנגו, ולהשתמש כף מחורץ כדי למקם אותו במרכז הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מקשטים עם פלחי לימון, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.