סלמון עם מנגו, ג'ינג'ר ובצל וידאלי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. 66 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ לימון, מחית ג'ינג'ר, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. נסו סלמון עם ג'ינג'ר ובצל ירוק, ג'ינג'ר בגריל-טריאקי סלמון עם דבש-מנגו סלסה, ו בצל וידאלי אפוי (מתכונים דומים).
יוצקים מעל תערובת מנגו, מכסים ומקררים במשך 1 שעה.מחממים את הגריל לחום בינוני.לשפשף את החלק העליון של הסלמון עם הנותרים 1 כף שמן העונה עם מלח ופלפל.גריל דגים, צד העור למטה (ללא מרפרף), על חום עקיף במשך 16 עד 18 דקות, או עד פתיתים בקלות עם מזלג.השתמש מרית גדולה במיוחד או גיליון אפייה ללא מסגרת כדי להרים בעדינות את הסלמון מהגריל, משאיר את העור על מדף הגריל.אפשר לסלמון להתקרר במשך כ 5 דקות.מערבבים את המנטה לתוך תערובת מנגו, ולהשתמש כף מחורץ כדי למקם אותו במרכז הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.