סלמון עם גרגיר נחלים וטפטוף בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סלמון עם גרגר נחלים טפטוף בלסמי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, גרגיר נחלים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבקת הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות אגוזי לוז עם אגוזי לוז קרם חמאה כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. נסו סלמון עם גרגיר נחלים ולימון-רוטב בלסמי, סלט גרגיר נחלים, ו בשר בקר חם וסלט גרגיר נחלים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חומץ וסוכר בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/4 כוס (כ 7 דקות).
מניחים בקערה גדולה; מגניב מעט.
בעוד תערובת חומץ מבשל, לחמם מחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מפזרים דגים עם 1/4 מלח כפית. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף דגים; לבשל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מוסיפים 1/2 כפית מלח, גרגיר מים ופלפל לתערובת חומץ; זורקים למעיל.
מניחים על 1 1/2 כוסות תערובת גרגיר הנחלים על כל אחד 4 צלחות; העליון כל מנה עם פילה 1.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.