סלמון עם ירקות זנגביל וכורכום
סלמון עם ירקות ג'ינג'י וכורכום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. אם יש לכם כורכום, חלב קוקוס, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלמון זנגביל עם אפרסקים, סלט סלמון בגריל עם ג'ינג'י, ו סלמון פריך עם ג'ינג'י ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת עמוקה, מבשלים את הברוקולי והכרובית, מכוסה, ב 1/2 כוס המים במשך 3 דקות; להעביר לקערה.
במחבת, מחממים את 3 כפות שמן צמחי.
מוסיפים את הבצל וג ' ינג ' ר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד הזהב, כ 8 דקות.
מוסיפים את הכורכום ומבשלים, ערבוב, עד ריחני.
מוסיפים את חלב הקוקוס, מלפפון חמוץ לימון ומים שנותרו ומביאים לרתיחה. מערבבים את הירקות ומתבלים במלח ופלפל. לכסות ולהסיר מהחום.
מחממים מחבת גריל. לשפשף את הסלמון עם שמן ועונה עם מלח ופלפל. גריל, צד העור למטה, על חום גבוה בינוני עד פריך, 4 דקות. הפעל וגריל עד רק מבושל דרך, 2 דקות יותר.
מגישים את הסלמון עם הירקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.