סלמון עם מצנפת סקוטית-רוטב תבלין וטוסט בצל
סלמון עם מצנפת סקוטית-רוטב עשב וטוסט בצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שאור באגט, עלי כוסברה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוף בגריל עם רוטב מצנפת וויסקי וצ'אטני מנגו, קוקטייל ריבה מצנפת סקוטש, ו סלט עוף קורניש עם ויניגרט מצנפת סקוטש.
הוראות
בתבנית אפייה זכוכית גדולה, למזג 2 כפות של שמן זית עם החרדל.
מוסיפים את פילה הסלמון, פונים למעיל ומקררים.
בסיר קטן, להרתיח את ריזלינג על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/4 כוס, על 7 דקות.
בקערה בינונית, לטאטא את המיונז עם 6 כפות של שמן זית.
להקציף את הפחתת היין, עירית, בזיליקום, כוסברה וכובע סקוטי. מתבלים במלח ופלפל.
ממיסים את החמאה במחבת בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד מתרכך ומתחיל חום, על 8 דקות.
מניחים את הבגט טוסטים על תבנית אפייה העליון עם הבצל.
אופים בשליש העליון של התנור במשך 1 דקה.
בינתיים, בכל אחד משני מחבתות בינוניות, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל ומוסיפים 3 פילה לכל מחבת, צד העור כלפי מטה. מבשלים על חום גבוה עד העור הוא השחמה פריך, על 4 דקות. הפעל את הפילה ומבשל על חום גבוה בינוני עד ורוד אפילו לאורך, על 5 דקות.
כפית רוטב צ ' ילה-עשב על צלחות. למעלה עם פילה סלמון ומגישים עם טוסטים בצל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.