סלמון עם סלסה מנגו מתוקה
סלמון עם סלסה מנגו מתוק דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 345 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מנגו, מיץ ליים, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה מרהיב. מתכונים דומים: סלמון עם סלסה מנגו, סלמון בגריל עם סלסה מנגו, ו פהיטות סלמון עם סלסה מנגו.
הוראות
לנקז אננס, הזמנת 3 כפות מיץ.
שלב אננס, מנגו, הבא 6 מרכיבים בקערה קטנה; צמרמורת.
שלב שמורות 3 כפות מיץ אננס עם סוכר חום ורוטב סויה. תניח בצד.
מניחים סלמון על מתלה broiler מצופה ספריי בישול; מברשת עם חצי זיגוג.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. לצלות 5 דקות; להסתובב מברשת עם זיגוג הנותרים. מטגנים 5 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים סלסה בתוך 30 דקות לטעם שיא. אתה יכול להכין את החומרים מראש, אבל לא לשלב אותם עד 30 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.