סלמון עם עדשים
סלמון עם עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 579 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך פילה סלמון במרכז לחתוך, chard שוויצרי, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. נסו רולו דה סלמון Ahumado Con סלסה טרטר Y Lentejas (רול סלמון מעושן עם רוטב טרטר ועדשים), סלמון עם עדשים, ו עדשים עם סלמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הכרישה והגזר ומבשלים עד למכרז, 5 דקות.
מוסיפים את השום ואת רסק עגבניות ומבשלים 1 דקה. להגדיל את החום גבוה; להוסיף 4 כוסות מים, מקל קינמון ועדשים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני גבוה, לכסות ומבשלים עד מכרז, 20 דקות.
בינתיים, להסיר את הגבעולים chard השוויצרי; להזמין 3 עלים לקצוץ את השאר.
מניחים את כל העלים על העדשים, לכסות לנבול, 1 דקה.
הסר את המטלית וכסה את העדשים. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל ועוטפים עלה נבול סביב כל פילה.
להזמין על עדשים כוס 1 עבור סלק חם סלט עדשים. מערבבים את הדבש ומיץ לימון לתוך העדשים הנותרים ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את chard הקצוץ.
מניחים את הסלמון העטוף על גבי העדשים, טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הדג הוא רק מבושל דרך, 6 דקות.
הסר את הסלמון לחתוך לחתיכות. (אם העדשים יבשים, להוסיף התזה של מים.) מחלקים עדשים בין קערות העליון עם סלמון.
להפוך שאריות עדשים לסלט סלק חם ועדשים עם גבינת עיזים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.