קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

סלמון עם רוטב גרבלקס

סלמון עם רוטב גרבלקס
סלמון עם רוטב גרבלקס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 562 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. לכי לחנות ותאספי את פילה הסלמון, מלח, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון Gravlax, סלמון Gravlax, ו כיצד להפוך סלמון Gravlax.

הוראות

1
בקערת זכוכית קטנה או נירוסטה, להקציף יחד את החרדל והמים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לשבת במשך 10 דקות.
3
לטאטא את המיונז, דבש, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 שמיר כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
שמירשמיר
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
תחמם את המטגן. לשפשף את הסלמון משני הצדדים עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
שים את החלקים במחבת broiler או על תבנית אפייה, העור בצד למטה, על 2 סנטימטרים זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
6
מפזרים 1/2 מלח כפית, 1/2 שמיר כפית, והפלפל. לטגן את הדגים עד חום זהוב ורק בקושי נעשה (הדג צריך עדיין להיות שקוף במרכז), על 6 דקות עבור פילה 1 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מגישים את הסלמון עם הרוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
חלופות דגים: כי זה הולך כל כך טוב עם הרוטב, סלמון קשה לנצח עבור המתכון הזה. עם זאת, ניתן להחליף פילה עבה אחר, כגון דקר, סטרג ' ן או הליבוט.
מרכיבים שתצטרך
דקרדקר
הליבוטהליבוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מבחן-קצה המטבח: אם אתה מטגן או סלמון צלוי פילה עם העור ורוצה לשרת אותו ללא עור, לבשל את פילה בצד העור למטה ולאחר מכן פשוט להחליק מרית גדולה בין הבשר המבושל והעור ולהרים את הפילה. זה קל במיוחד אם אתה לא שמן את העור או מחבת כך שהעור נדבק למחבת. קו המחבת עם רדיד אלומיניום לניקוי קל.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
המלצת יין: שמיר וסלמון הם שניהם הטובים ביותר עם יין טעים עם הרבה חומציות. נסה סוביניון בלאן (כגון סנקרה) או chenin blanc (כגון Vouvray) מעמק הלואר של צרפת.
מרכיבים שתצטרך
SancerreSancerre
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שמירשמיר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.