סלמון עם שומר אפוי קלף
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכונים לתיבת המתכון שלך, סלמון עם שומר אפוי קלף יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם, כמה גבעולים של בריכות שומר, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון אפוי קלף, סלמון אפוי קלף, ו סלמון וקישואים אפויים בקלף.
הוראות
מחממים תנור ל 177° (175°C).
הניחו ריבוע של נייר קלף על משטח שטוח. מקפלים את הקלף לשניים כדי ליצור קמט, ולאחר מכן לפתוח אותו שוב.
מניחים כמה פרוסות של נורת שומר מתחת לקמט של נייר הקלף בתל, ומפזרים מלח.
מניחים פילה אחד של סלמון על גבי פרוסות הנורה שומר. לסחוט מיץ לימון טרי על הסלמון (בכל מקום בין כפית לכף, או לטעום).
מפזרים את הסלמון בנדיבות עם מלח ופלפל.
הנח גבעולים של בריכות שומר על הסלמון.
להניח 3 פרוסות דקות של לימון על בריכות שומר וסלמון (יותר אם אתה רוצה). או שאתה יכול לשים את לימון פרוס למטה ראשון ולמעלה עם fronds, הבחירה שלך. אני חושב שהחתיכות למעלה נראות טוב יותר. נקד את החלק העליון עם חמאה.
הקלף על הסלמון ומאובטח קרוב. יש כמה דרכים שאתה יכול להשיג את זה.
דרך קלה ואטרקטיבית במיוחד היא לקפל פינה ליד הקצה המקופל של נייר הקלף למשולש. ואז בערך באמצע המשולש הזה, מקפלים עוד משולש מעל המשולש הקודם.
עבודה למטה ומסביב לקצוות הקלף, אתה יכול ליצור קפלים בכל רחבי הקצוות. כאשר אתה מגיע לקצה המקופל האחרון, לתחוב את הפינה מתחת לקלף.
יש סרטון מעולה שמציג את הטכניקה הזו כאן: איך לעטוף דגים בקלף. טכניקה זו עובדת היטב עם חלקים בודדים.
ייתכן שיהיה לך קל יותר לעטוף פילה גדול (multi serving) בדרך הבאה. מסדרים את הפילה כך שהצד הארוך שלו פונה אליכם, ושני הקצוות הקצרים יותר הם משמאל ומימין. ואז להרים את הקצוות קלף קרוב אליך, ורחוק ממך, להביא אותם יחד, ולקפל אותם על פני כמה פעמים. ואז לתחוב את הקצוות שמאלה וימינה מתחת לפילה.
מניחים על מחבת צלייה או תבנית אפייה.
אופים ב 177° במשך 20 דקות.
מגישים באופן מיידי. כדי לשרת, אתה יכול להעביר בזהירות כל פילה סלמון וערימה של פרוסות שומר על צלחות בודדות, או שאתה יכול לשרת את הסלמון בכיס עצמו, על צלחת.
כדי לאכול, אתה יכול לפתוח את הכיס, או לחתוך את החלק העליון עם סכין חדה כדי לחשוף את הסלמון בפנים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.