סלמון עם שקדים ופטרוזיליה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם מלח, פטרוזיליה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סלט פטרוזיליה עם שקדים ומשמשים, טרוטה מטוגנת עם שקדים ופטרוזיליה, ו שעועית רחבה עם פטרוזיליה, פטה ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דגים
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים בצל, ומטגנים 8 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
מוסיפים שום, ומטגנים 2 עד 3 דקות. מערבבים במיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
שום
5
הסר מהחום.
6
מסדרים דגים, צד העור למטה, על מתלה משומן קלות במחבת broiler מצופה רדיד אלומיניום. מטגן, 5 סנטימטרים מחום, 7 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג. באמצעות מרית מתכת רחבה, להרים דגים מן העור, עוזב את העור על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת ברוילר
מרית
7
העברה לצלחת הגשה. למעלה עם תערובת בצל; מפזרים באופן שווה עם שקדים קלויים ופטרוזיליה.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.