קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון עם שקדים ופטרוזיליה

סלמון עם שקדים ופטרוזיליה
סלמון עם שקדים ופטרוזיליה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 83 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם מלח, פטרוזיליה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו סלט פטרוזיליה עם שקדים ומשמשים, טרוטה מטוגנת עם שקדים ופטרוזיליה, ו שעועית רחבה עם פטרוזיליה, פטה ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים בצל, ומטגנים 8 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
מוסיפים שום, ומטגנים 2 עד 3 דקות. מערבבים במיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
שוםשום
5
הסר מהחום.
6
מסדרים דגים, צד העור למטה, על מתלה משומן קלות במחבת broiler מצופה רדיד אלומיניום. מטגן, 5 סנטימטרים מחום, 7 עד 10 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג. באמצעות מרית מתכת רחבה, להרים דגים מן העור, עוזב את העור על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
מריתמרית
7
העברה לצלחת הגשה. למעלה עם תערובת בצל; מפזרים באופן שווה עם שקדים קלויים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
8
מקשטים, אם תרצה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.