סלמון עשב צלוי
סלמון עשב צלוי דורש כ-25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-2 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 46 גרם חלבון, 33 גרם שומן ובסך הכל 500 קלוריות. אם יש לכם מלח כשר, חרדל דיז'ון, שום וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, 30 שלמות, ותזונה פסקטרית. 103 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 96%, וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלמון צלוי עם זיגוג חרדל עשבי תיבול, סלמון צלוי עם זיגוג חרדל עשבי תיבול וסלמון עשבי תיבול.
הוראות
מתבלים פילה סלמון במלח כשר. מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר כסף ומברישים קלות בשמן צמחי.
מחממים מראש את הפטם של התנור על גבוה ומניחים את מתלה התנור במרחק של כ-8 אינץ' ממקור החום.
מעבדים שום, טרגון ופטרוזיליה בבלנדר או במכתש ועלי ליצירת משחה רופפת.
מערבבים מיונז, חרדל דיז'ון, מיץ לימון ופלפל קאיין לתוך משחת שום עד לאיחוד.
מניחים פילה סלמון עם העור כלפי מטה על תבנית האפייה. כף עשב מפוזר על החלק העליון והצדדים של כל פילה.
מבשלים מתחת לפטם שחומם מראש עד שהפילטים משחימים היטב, כ-5 דקות. כבה את הפטם והפעל את התנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
אופים עד שהטמפרטורה הפנימית של הסלמון היא 130 מעלות פרנהייט (55 מעלות צלזיוס) והסלמון מתקלף בקלות עם מזלג, כ-3 עד 4 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות שמנתות וחמאתיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף בהיר ודל טאנין כמו הפינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.