סלמון פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון פסטו. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך שקית תנור, מיץ לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו סלמון פסטו עם פרמזן פסטו אורזו, סלמון פסטו, ו סלמון עם פלפל אדום פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
Place Reynolds Oven Bag in 13x9x2-inch pan.
מוסיפים קמח, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל ומיץ לימון. לסחוט שקית לערבב תבלינים.
מפזרים מלח ופלפל הנותרים.
מניחים בשקית תנור בשכבה אחת; מסדרים עגבניות ורצועות פלפל סביב סלמון.
תיק סגור עם עניבת ניילון.
חותכים שישה 1/2 אינץ חריצים בחלק העליון. מכסה את הקצוות של התיק במחבת.
אופים 15 עד 20 דקות או עד פתיתי סלמון.
בואו לעמוד 5 דקות. בזהירות לחתוך שקית פתוחה לשרת.
מקשטים עם בזיליקום טרי טוויסט לימון,אם תרצה.