קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות98
מגזין

סלמון פריך עם ריזוטו ועגבניות צלויות איטיות

סלמון פריך עם ריזוטו ועגבניות צלויות איטיות
סלמון פריך עם ריזוטו ועגבניות צלויות איטיות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 564 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שיני שום, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו סלט סלמון פריך עם עגבניות שרי קלויות, סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס, ו סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להכין עגבניות, מעיל גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מניחים עגבניות, לחתוך את הצדדים, על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
טפטוף עם 1 כף שמן; מפזרים 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית טימין, 1/2 כפית פלפל, ושום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
5
אופים ב 350 במשך 1 1/2 שעות או עד רך מאוד ומצומק מעט, מפנה מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
כדי להכין ריזוטו, להביא מרק לרתיחה בסיר בינוני (לא להרתיח). שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
חום 1 כף שמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הוסף כרישה; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
9
להוסיף אורז; לבשל 1 1/2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים ביין; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל נספג כמעט. מערבבים 1 מרק כוס; לבשל 3 דקות או עד הנוזל נספג כמעט, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
אורזאורז
ייןיין
10
להוסיף מרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב לעתים קרובות עד כל חלק של מרק נספג לפני הוספת הבא (כ 25 דקות). מערבבים בארוגולה, חצי וחצי, גבינה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
מרקמרק
מלחמלח
11
כדי להכין סלמון, לחמם 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מפזרים סלמון עם 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית טימין, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סלמוןסלמון
טימיןטימין
מלחמלח
13
מקום פילה, עור הצדדים למעלה, במחבת; לבשל 5 דקות. הפוך פילה מעל, ולבשל 2 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מסדרים 3 חצאי עגבניות, חותכים צדדים, בתבנית דמוית דיבור במרכז כל אחד מ -6 צלחות. תל 2/3 ריזוטו כוס במרכז כל צלחת (משאיר על קצה 1 1/2 אינץ ' של עגבניות חשוף). סדר פילה על ריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
15
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לא מבושלאורז לא מבושל1בצל צהוב בינוני, קצוץארוגולה קרועה או תרדארוגולה קרועה או תרד0(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1(יכול להיות או להרחיק)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1/2 אינץ ' עבה) פרוס כרישה(1/2 אינץ ' עבה) פרוס כרישה1בצל צהוב בינוני, קצוץמרק עוף נטול שומן ופחות נתרןמרק עוף נטול שומן ופחות נתרן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(יכול להיות או להרחיק)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת וטריה1/4 כוס גבינת פרמזן מגוררת וטריה9עגבניות שזיף, חצויעגבניות שזיף, חצוי850אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון, עורפילה סלמון, עור0(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.