סלמון צ'רמולה מעושן
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. אם יש לכם פילה סלמון, מיץ לימון, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , אנו ממליצים לנסות גם : סלמון עם מרינדה Chermoula, כריכי סלמון מעושנים, ו מרק סלמון מעושן.
הוראות
עצה כל החומרים עבור המרינדה לתוך מעבד מזון בליץ עד שיש לך משחה מחוספס. תושיבי את הסלמון בצלחת ותשפשפי את המרינדה על כל הבשר. השאירו 1 hr או לילה במקרר.
מחממים את הברביקיו ומקפלים אורך של רדיד ארוך יותר מאשר הדגים לרצועה ולהושיב את הסלמון על גבי, עור בצד למטה. באמצעות קצות נייר הכסף, להרים את הדגים על הברים של ברביקיו אם יש לך ברביקיו קומקום, מניחים את המכסה על. השאירו את הדג במשך כ 15 דקות עד שהוא מבושל רק דרך. באמצעות רדיד, בזהירות להרים את הדגים על מגש ולפזר עם כוסברה וצ ' ילי.
בואו כולם למשוך חתיכות של הדגים משם, אבל להשאיר את העור מאחור.
מגישים עם עגבניות פשוטות, בצל אדום וסלט זרעי כמון.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.