סלמון צלוי ברוטב עגבניות שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון צלוי עם רוטב עגבניות שמנת. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, רסק עגבניות, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. נסו סלמון צלוי עם עגבניות חמות וסלט אדאמה, סלמון צלוי ברוטב שום, ו סלמון צלוי ברוטב פלפל אדום מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את שעועית לימה ו 1 כוס מים בסיר בינוני על חום בינוני; להביא לרתיחה, ואז לכסות ולבשל עד רך כמעט, על 7 דקות.
מוסיפים את האפונה, 1/4 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; מכסים ומבשלים עד האפונה והשעועית הם מכרז, על 5 דקות יותר.
מוסיפים 1 כף חמאה והפטרוזיליה; מערבבים למעיל. בינתיים, לשים את העור בצד סלמון על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף; העונה קלות עם מלח ופלפל. צלוי עד השחמה על גבי, 6 עד 8 דקות.
מחממים את שאר 1 כף חמאה בסיר אחר על אש בינונית; מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שקוף, על 2 דקות.
מוסיפים את החומץ ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 2 דקות יותר. מערבבים את רסק העגבניות, ולאחר מכן מוסיפים את השמנת הכבדה ומי כוס 3/4 ומבשלים עד מעובה, כ 2 דקות; מערבבים את עשבי תיבול.
טפטוף על הסלמון ומגישים עם תערובת השעועית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.