סלמון צלוי עם אפונה, תפוחי אדמה ובייקון
סלמון צלוי עם אפונה, תפוחי אדמה ובייקון דורש מסביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 426 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוח אדמה חדש לתינוק, אפונה, בייקון ארוז, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 253 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית נסו סלמון צלוי עם זיגוג מיסו ואפונה הצמד סוכר, רולאפים עם בייקון, אפונה ותפוחי אדמה חדשים, ו סלמון צלוי בעשב, תפוחי אדמה, גזר, ואפונה הצמד סוכר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
להטות את תפוחי האדמה לתוך פח רדוד גדול צלייה ולזרוק עם 1 כפית שמן זית וכמה תיבול. צלוי במשך 20 דקות עד רק מתחיל צבע, ואז לפזר על הלארדונים ולחזור לתנור במשך 10 דקות כדי להתבשל.
מוציאים את הפח מהתנור, דוחפים את תפוחי האדמה והבייקון לצדדים ומניחים את הסלמון באמצע.
מברשת עם השמן שנותר, העונה, ואז לחזור לתנור ומבשלים 20 דקות יותר עד הסלמון הוא רק מבושל דרך. בינתיים, לבשל את האפונה במים רותחים עבור 2 דקות ולנקז.
כאשר הדג מבושל, להרים אותו צלחת הגשה. מערבבים את האפונה ואת בצל האביב דרך תפוחי האדמה, טפטוף עם טיפת חומץ, מערבבים דרך מנטה העונה לפי הטעם. כף סביב הסלמון ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.