קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות99
מגזין

סלמון צרוב במחבת עם תרד ושיטאקה

סלמון צרוב במחבת עם תרד ושיטאקה
סלמון צרוב במחבת עם תרד ושיטאקה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. אם יש לך פילה סלמון על העור, מלח ופלפל כשר, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 99% המנה הזו מעולה. נסו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, סלמון צרוב במחבת של 30 דקות עם פטריות בוק צ'וי ושיטאקי, ו סלמון מטוגן במחבת עם קאנגקונג (תרד ביצה) ופטריות שיטאקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 Tbs. של השמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 3 עד 4 דקות. מערבבים בקרם, קורנית, 1 כפית. מלח, ו 1/8 כפית. פפר. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
הסר את המחבת מן החום ומערבבים את התרד עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מעבירים לקערה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם. נקה את המחבת והחזר אותו לתנור.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מחממים את 1-1/2 Tbs הנותרים. שמן במחבת מעל חום בינוני. עונת פילה הסלמון בכל רחבי עם 1 כפית. מלח ו1 / 4 כפית. פפר. מסדרים את הסלמון בצד העור המחבת בשכבה אחת ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב ורק מבושל דרך, 7 עד 9 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מעבירים את הסלמון לצלחת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8
מערבבים את מיץ לימון עם 1 Tbs. מים, מוסיפים למחבת, ומבשלים, מגרדים את כל חתיכות השחמה, עד רק התעבה, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
טפטוף מיצי המחבת על הסלמון ומגישים עם תערובת שיטאקה חמה. הגשת הצעות להתחיל את הארוחה עם אביב טרי
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
אפונה, חמאה
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
11
סלט חסה ועשב.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1
קלוריות
1
530, שומן
2
35, קלוריות שומן
1
320, שומן רווי
2
10, חלבון
3
41, שומן חד רווי
4
16, פחמימות
5
680, כולסטרול
6
150, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
13, שומן רב בלתי רווי
2
7, נתרן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.