סלמון צרוב עם זיגוג בלסמי
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, מים, סלמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: סלמון צרוב עם זיגוג בלסמי, פן צרוב ארטישוק עם זיגוג בלסמי, ו סלמון צרוב ברוטב בלסמי.
הוראות
1 מערבבים יחד חומץ בלסמי, מים, מיץ לימון וסוכר חום בקערה קטנה.2 טפיחה סלמון יבש ועונה עם מלח ופלפל.3
שמן חום במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום גבוה בינוני, לא עישון. להגדיל את החום גבוה, להוסיף צד עור סלמון למעלה, ולצרוב עד השחמה היטב, על 4 דקות.4 להפוך דגים מעל לצרוב עד רק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות יותר.5
להעביר סלמון צלחות בזהירות להוסיף תערובת חומץ למחבת (נוזל יהיה בועה במרץ קיטור).6 מבשלים, ערבוב, עד מעובה מצטמצם כ 1/3 כוס, כ 2 דקות.7 זיגוג כפית על סלמון.8
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Foley Estate יקב Sta. ריטה הילס שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.