קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות4
מגזין

סלמון קארי נרפא עם תבלין בצל מתוק

סלמון קארי נרפא עם תבלין בצל מתוק
סלמון קארי נרפא עם תבלין בצל מתוק נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 9 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. אם יש לכם חומץ אורז מתובל, חרדל, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו סלמון נרפא מעושן מתוק של כלבי רכב, סלמון בגריל w / נקטרינה-תבלין בצל, ו סלמון צרוב עם שאלוט + בצל ירוק להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את פילה הסלמון, לייבש את הטפיחה, ולהניח את העור במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים סוכר עם מלח, אבקת קארי, וחרדל יבש. תערובת טפיחה באופן שווה על גבי סלמון. כיסוי וצינה 1 עד 3 שעות. (ציפוי מתמוסס.)
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
אבקת חרדלאבקת חרדל
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
לקלף בצל דק לחתוך. קוצצים מספיק מנטה לעשות 2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
4
בקערה, לשלב בצל, מנטה קצוצה, וחומץ. לשרת בתוך שעה, להוסיף קרח. אם עושים קדימה, לכסות ולצנן להתענג עד 3 שעות; מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יש לשטוף את הסלמון מתחת למים זורמים קרים, משפשף בעדינות כדי לשחרר מלח. הגדר דגים, עור למטה, על גיליון של רדיד כבד לקצץ לסכל כדי להתאים את קווי המתאר של דגים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
הכן גריל לחום עקיף.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
כדי להשתמש בריחים פחם, להצית 60 בריחים על אש באח. כאשר מנוקד באפר אפור, בתוך 20 עד 25 דקות, לדחוף חצי הגחלים לכל צד של באח. גריל עמדה על 6 אינץ ' מעל השבכה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
כדי להשתמש בגריל גז, להפוך את החום גבוה, מכסה סגור, וחום לפחות 10 דקות. התאם חום לצלייה עקיפה (אין להבה מתחת למזון).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
9
שים סלמון במרכז הגריל, לא מעל גחלים חמות או להבה. כיסוי; פתחי אוורור על גריל פחם. מבשלים עד שהדגים אטומים אך עדיין לחים למראה בחלק העבה ביותר, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
החלק תבנית אפייה גדולה וחסרת מסגרת מתחת לדגים, ולאחר מכן החלק את הדג על מגש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
מפזרים עלי נענע שנותרו. להרים חלקים של דגים מעל העור.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
מגישים עם תבלין בצל.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.