סלמון קון סלסה דה Alcaparras (סלמון עם רוטב צלפים)
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? Salmón con Salsa de Alcaparras (סלמון עם רוטב צלפים) יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 419 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-104 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, מלח ופלפל, סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: סלמון קון סלסה דה מרקויה (סלמון עם רוטב פסיפלורה), סלמון קון סלסה דה מנדרינה (סלמון עם רוטב מנדרינה), ו סלמון עם רוטב שרימפס (סלמון קון סלסה דה Camarones).
הוראות
בסיר nonstick גדול מעל חום בינוני, להמס את החמאה עם שמן זית.
מניחים את הסלמון במחבת ומבשלים, פונה פעם אחת, עד השחמה משני הצדדים על 4 דקות לכל צד, 8 דקות בסך הכל.
להעביר את הסלמון לצלחת, לכסות בנייר אלומיניום ולהניח בצד.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים 1 דקה.
מוסיף את היין, גרידת לימון ומיץ. לבשל במשך 3 דקות יותר.
מוסיפים את הצלפים ומתבלים במלח ופלפל. מעל הסלמון עם הרוטב ומגישים חם.