סלמון קלוע
סלמון קלוע יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם שמן בוטנים, זנגביל, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חלה קלועה של רון, לחם קלוע, ו לחם ביצה קלוע.
הוראות
מערבבים ג ' ינג ' ר, מלח, ושמן בוטנים בקערה קטנה.
מערבבים בצל, רוטב סויה, ושמן שומשום בקערה קטנה.
חותכים סלמון אנכי לתוך 3 (15 x 1 אינץ') חבלים; להזמין סלמון הנותרים לשימוש נוסף. חבלי צמה; מאובטח עם מרים מעץ.
מניחים צמה בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'. צלחת כיסוי עם ניילון נצמד. מיקרוגל גבוה במשך 2 דקות או עד המידה הרצויה של doneness.
בואו לעמוד 2 דקות. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
טפטוף תערובת בצל על דגים.
הערה יין: כמו פשוט מוכן כמו סלמון זה, המגע הסופי של רוטב סויה, שמן שומשום, בצל ירוק נותן את המנה הרבה אגרוף. עבור כל שותף פוטנציאלי ליין, האתגר הוא לעמוד בכל אחד מהטעמים הדרמטיים האלה. Superfruity, לבן nonoaky כגון תיאו Minges "Gleisweiler Hlle" Riesling Spatlese 2004 מ Pfalz, גרמניה, 20$, הוא קונטרפונקט בסדר. - קארן מקניל .
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.