קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון שומשום מצופה

סלמון שומשום מצופה
סלמון שומשום מצופה הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פילה סלמון, מלח, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 87% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: סלמון שומשום מצופה, סלמון בר שומשום מצופה, ו סלמון שומשום מצופה עם ויניגרט זנגביל.

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
מערבבים שומשום, קליפה, ומלח בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
בקרבקר
מלחמלח
3
טפטוף שמן על דגים. לדלות דגים בתערובת שומשום.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
4
מניחים את הדג על מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול. לצלות 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
5
בעוד הדגים מתבשלים, מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני; מערבבים בהדרגה בקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
מיםמים
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הסר מהחום, לכסות ולתת לעמוד במשך 5 דקות. קצפת עם מזלג. מערבבים בצל, מיץ ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
מיץמיץ
מלחמלח
7
מגישים עם דגים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.