סלמון שומשום צרוב מצופה
סלמון שומשום צרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, מלח ופלפל, זרעי שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. מתכונים דומים: טונה עם שומשום צרוב במחבת, טונה צרובה בשומשום מצופה בטונה, ו ראס אל האנוט מצופה סלמון צרוב.
הוראות
מניחים שומשום בקערה רדודה. לשפשף פילה סלמון עם 2 כפית. שמן ומפזרים מלח ופלפל. לחץ על צד הבשר של פילה בזרעי שומשום כדי מעיל.
חם הנותרים 1 כף. שמן במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה עד מנצנץ, 2 עד 3 דקות.
מניחים פילה סלמון, צד העור למטה, במחבת; להפחית את החום בינוני גבוה ומבשלים עד העור הוא השחמה חצאים התחתון של פילה הם אטומים, על 4 דקות. הפעל ומבשל עד הדג נעשה, על 3 דקות עבור בינוני-נדיר.
מעבירים דגים לצלחות, מרפרפים פילה כך בצד הזרע הוא למעלה; לשרת מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.