סלמי פריטטה
Salami Frittatan היא מנה עיקרית ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו וקטוגנית . מתאים ל-6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -15 גרם חלבון , 18 גרם שומן , ובסך הכל 249 קלוריות . למתכון הזה של Allrecipes יש 2 מעריצים. אם יש לכם בצל, חצי-חצי, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . עם ציון של 40% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מנגולד וסלמי פריטטה , סלמי-ברוקולי ראבה פריטטה , ופריטטה שוויצרי מנגולד-סלמי .
הוראות
ממיסים חמאה במחבת נון-סטיק בגודל 10 אינץ' על אש בינונית.
מוסיפים פלפל ובצל; מבשלים תוך ערבוב תכוף במשך 5 דקות.
להוסיף סלמי; להמשיך לבשל 2 דקות.
טורפים קלות ביצים. מערבבים פנימה חצי חצי ו-1/2 כוס מהגבינה, מלח ופלפל. מערבבים לתוך ירקות במחבת. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד שהביצים מתייצבות בתחתית. אם המחבת לא עמידה בתנור עוטפים את הידית בנייר כסף.
מפזרים את יתרת 1/2 כוס הגבינה על הפריטטה.
להעביר מחבת לפטם; לצלות 4 עד 5 סנטימטרים ממקור החום 2 דקות או עד שהביצים מתייצבות במרכז והגבינה נמסה.
יין מומלץ: יין מבעבע
פריטטן בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. הקונצ'רטו של Medici Ermete Lambrusco Reggiano עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.