סלסה בסגנון מסעדה
סלסה בסגנון מסעדה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם עגבניות שימורים, מלח, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 81 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סלסה בסגנון מסעדה, סלסה בסגנון מסעדה, ו סלסה בסגנון מסעדה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את העגבניות החתוכות לקוביות, עגבניות שלמות, כוסברה, בצל, שום, חלפיניו, כמון, מלח, סוכר ומיץ ליים בבלנדר או מעבד מזון. (זהו אצווה גדולה מאוד. אני ממליץ להשתמש במעבד מזון 12 כוסות, או שאתה יכול לעבד את החומרים בקבוצות ולאחר מכן לערבב הכל יחד בקערת ערבוב גדולה.)
דופק עד שאתה מקבל את סלסה לעקביות שאתה רוצה. יש לי בין 10 ל-15 פעימות. בדוק תבלינים עם שבב טורטייה ולהתאים לפי הצורך.
מקררים את הסלסה לפחות שעה לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.