סלסה דג החרב של ביל העליון
הסלסה העליונה של ביל דג-החרב עשויה להיות רק ה ... מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאבן זה יש 1113 קלוריות, 134 גרם חלבון ו 59 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 1 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, סלסה עבה, סטייקים swordfish, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 דקות. מתכונים דומים: דג חרב עם סלסה תות, דג חרב בגריל עם סלסה פפאיה, ו דג חרב בגריל עם סלסה פפאיה.
הוראות
הכן ברביקיו-חום בינוני גבוה.
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.גריל 4 דקות.להתהפך.סלסה כפית על דגים.גריל 4 דקות יותר, או עד שנעשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.