ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפלים חלפיניו, מיץ ליים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מפלצת ירוקה # 2.
הוראות
1
להביא סיר של מים לרתיחה. לבשל tomatillos לרתיחה עד רק מתחיל לרכך, 3 עד 4 דקות; להעביר tomatillos לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
Tomatillos
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
בלנדר
2
מערבבים פלפלים חלפיניו, כוסברה, בצל, אבוקדו, מים, מיץ ליים, ופלפל שחור בבלנדר עם הטומטילו; להתמזג עד חלקה וקרם. מתבלים במלח כדי לשרת.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.