קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

סלסה המפלצת הירוקה של דני

סלסה המפלצת הירוקה של דני
ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפלים חלפיניו, מיץ ליים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . עם כפית ציון של 45% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מפלצת ירוקה # 2.

הוראות

1
להביא סיר של מים לרתיחה. לבשל tomatillos לרתיחה עד רק מתחיל לרכך, 3 עד 4 דקות; להעביר tomatillos לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
TomatillosTomatillos
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
2
מערבבים פלפלים חלפיניו, כוסברה, בצל, אבוקדו, מים, מיץ ליים, ופלפל שחור בבלנדר עם הטומטילו; להתמזג עד חלקה וקרם. מתבלים במלח כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
פלפל שחורפלפל שחור
מיץ לייםמיץ ליים
TomatillosTomatillos
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אבוקדואבוקדו
בצלבצל
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות של ג 'ימי ג' ון Vin De כריך פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
כריך יין פינו נואר של ג 'ימי ג' ון
ה "פינו נואר" הופק ובקבוק על ידי יקב ה "פולק מאשין", והיינן קני ליקיטפרקונג.