סלסה חמוציות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים,אז נסו סלסן חמוציות. מנה אחת מכילה 427 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ ליים, עגבניות בטעם מקסיקני, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמו הר ד ' אובר, והוא נעשה סביב 10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 43%. נסו סלסה חמוציות, סלסה חמוציות, ו סלסה חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את רוטב החמוציות, הכוסברה, גרידת הליים, מיץ הליים, פלפל הג 'לפנו, הבצל, הפלפל האדום, הפלפל הירוק, העגבניות והמלח והפלפל, לפי הטעם במעבד מזון ודופק עד לקבלת תערובת אחידה, אך עדיין צ' אנקי.
מזיעים את הבצל, השום והג ' לפנו במחבת מטגנת עם 1 כף שמן צמחי.
מסירים מהאש ומוסיפים לקערה גדולה. לקערה, מוסיפים את תרנגול ההודו, הגבינה, העגבניות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים את הטורטיות במיקרוגל למשך 10 שניות כך שיהיו גמישות.
ממלאים את הטורטיות בכף מילוי ומגלגלים לטקיטו דק, מהדקים בעזרת קיסם. שמור את הטקיטו מכוסה במגבת לחה לפני הבישול אחרת טורטיות התירס יתייבשו ויסדקו.
מחממים 2 כוסות שמן במחבת ישרה עד 350 מעלות צלזיוס.
מניחים את הטקיטו בשמן החם בקבוצות ומטגנים רדודים עד שהם פריכים, מתגלגלים לבישול כל הצדדים, כ -3 דקות.
מסננים את הטקיטו על מגבות נייר ומלח.
הסר את קיסמי השיניים לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג, ורוזנוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי.
![עבור אוהבי תחושות טהורות יצרנו 100% פינו נואר קובו ללא מינון. הוא מכיל רק את שאריות הסוכר הטבעיות של היין בפחות מ -2 גרם לבקבוק. יתר על כן, השימוש מינימום מוחלט של גופרית נותן את היין את החופש להביע את עצמו לחלוטין. על האף יש פרי פריך ובו בזמן פרי בשל. על החיך הוא זקוף וטהור, עם עדינות ורעננות בשפע.זהב ורמיליון בצבע. אפו של ענבים שחורים טריים, של פירות אדומים, לבנים והדרים. חיך בשפע עם בשר אפרסק כרם וזר עשבי תיבול ארומטיים. תווים חריפים קטנים בגימור. שמפניה משובחת וסרוגה היטב של טוהר רב.אידיאלי כמו אפריטיף. הליווי המושלם למאכלי ים, סשימי או אפילו גבינת עזים רכה.]()
עבור אוהבי תחושות טהורות יצרנו 100% פינו נואר קובו ללא מינון. הוא מכיל רק את שאריות הסוכר הטבעיות של היין בפחות מ -2 גרם לבקבוק. יתר על כן, השימוש מינימום מוחלט של גופרית נותן את היין את החופש להביע את עצמו לחלוטין. על האף יש פרי פריך ובו בזמן פרי בשל. על החיך הוא זקוף וטהור, עם עדינות ורעננות בשפע.זהב ורמיליון בצבע. אפו של ענבים שחורים טריים, של פירות אדומים, לבנים והדרים. חיך בשפע עם בשר אפרסק כרם וזר עשבי תיבול ארומטיים. תווים חריפים קטנים בגימור. שמפניה משובחת וסרוגה היטב של טוהר רב.אידיאלי כמו אפריטיף. הליווי המושלם למאכלי ים, סשימי או אפילו גבינת עזים רכה.
For lovers of pure sensations we have created a 100% Pinot Noir cuvée with no dosage. It contains only the wine's natural residual sugar at less than 2g per bottle. Moreover, the use of an absolute minimum of sulphur gives the wine the freedom to express itself totally. On the nose there is crisp and at the same time ripe fruit. On the palate it is upright and pure, with abundant finesse and freshness.Vermilion gold in color. Nose of freshly pressed black grapes, of red, white and citrus fruits. Ample palate with flesh of vineyard peach and bouquet of aromatic herbs. Small spicy notes in the finish. A fine, tightly knit Champagne of great purity.Ideal as an aperitif. The perfect accompaniment for seafood, sashimi or even soft goat's cheese.