סלסה טומטיו-צ'ילה
המתכון Tomatillo-סלסה צ'ילה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. אם יש לך צ'ילי אנהיים, שמן צמחי, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: קלוי Tomatillo-סלסה צ'ילה, קלוי Tomatillo צ'ילה מתכון סלסה, ו קלוי צ'ילה De Árbol ו Tomatillo סלסה.
הוראות
להדליק גריל או לחמם מראש את המטגן.
מברישים את הטומטילו, הצ 'ילי, הפלפלים והבצל עם השמן והגריל על אש בינונית-חמה, הנעה מדי פעם, עד מתרככת וחרוכה קלות בכל רחבי, כ -8 דקות עבור הטומטילו ו -10 עד 12 דקות לצ' ילי, פלפלים ובצל.
מעבירים את צ ' ילי ופלפלים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקרר לחלוטין. קוצצים בגסות את הטומטילו והבצל ומעבירים לקערה אחרת.
פיל, ליבה וזרע את הפלפלים. דק קוצצים את jalapeos וקוצצים בגסות את Anaheims ופלפלים פעמון.
מוסיפים אותם לקערה עם תערובת tomatillo, ולאחר מכן מערבבים במיץ לימון ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מגישים עם צ ' יפס טורטייה.