קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

סלסה טומטיו-צ'ילה

סלסה טומטיו-צ'ילה
המתכון Tomatillo-סלסה צ'ילה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. אם יש לך צ'ילי אנהיים, שמן צמחי, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: קלוי Tomatillo-סלסה צ'ילה, קלוי Tomatillo צ'ילה מתכון סלסה, ו קלוי צ'ילה De Árbol ו Tomatillo סלסה.

הוראות

1
להדליק גריל או לחמם מראש את המטגן.
2
מברישים את הטומטילו, הצ 'ילי, הפלפלים והבצל עם השמן והגריל על אש בינונית-חמה, הנעה מדי פעם, עד מתרככת וחרוכה קלות בכל רחבי, כ -8 דקות עבור הטומטילו ו -10 עד 12 דקות לצ' ילי, פלפלים ובצל.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את צ ' ילי ופלפלים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים להתקרר לחלוטין. קוצצים בגסות את הטומטילו והבצל ומעבירים לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
4
פיל, ליבה וזרע את הפלפלים. דק קוצצים את jalapeos וקוצצים בגסות את Anaheims ופלפלים פעמון.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים אותם לקערה עם תערובת tomatillo, ולאחר מכן מערבבים במיץ לימון ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים עם צ ' יפס טורטייה.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.