סלסה עגבניות תוצרת בית עם צ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל סלסה עגבניות תוצרת בית עם צ'יפס. מתאים ל-5 מנות. מנה אחת מכילה 41 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך שמן זית, שן שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: צ'יפס טורטייה תוצרת בית עם ממרח אבוקדו וסלסה עגבניות חרוכה, סלט פירות וצ'יפס קינמון תוצרת בית, ו טקילה - סלסה ליים וצ'יפס טורטייה תוצרת בית.
הוראות
שמן זית חם במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל חתוך וקצוץ עד שקוף, כ 5 דקות.
להוסיף שום קצוץ ו saut 1 דקה יותר.
להעביר לקערה ולאפשר להתקרר. בקערה בינונית, מערבבים עגבניות קצוצות, תערובת בצל, מיץ ליים טרי, כוסברה טרייה קצוצה (אם תרצה), ואבקת צ ' ילי, אבקת שום, מלח ופלפל.
דיפ חכם: לבחור מותג של צ 'יפס כי יש לא יותר מ 150 קלוריות לאונקיה (זה בערך 16 צ' יפס, בהתאם למותג) או 150 מיליגרם של נתרן ויש לו לפחות 2 גרם של סיבים. כמו כן, יש לוודא שהצ ' יפס נטול שומן טרנס ומכילים פחות מ-8 גרם של שומן בסך הכל.