סלסה צ'ילי לבישול איטי
המתכון צ'ילי סלסה לבישול איטי מוכן בסביבות 8 שעות ו -20 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית תקציב עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו צ'ילי, בצל, אבקת צ' ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. נסו צ'ילי סלסה ביפי מבושל איטי, צ'ילי בישול איטי קל עם סלסה אבוקדו, ו רוטב איטי סלסה ורדה עוף צ'ילי חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בשר ובצל מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
בבישול איטי של 3 עד 4 ליטר, מערבבים תערובת בקר ומרכיבים שנותרו מלבד שעועית.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 10 שעות.
מערבבים בשעועית. כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה על 5 דקות יותר או עד שעועית הם חמים. למעלה עם גבינה ובצל.