קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סלסה צ'יפוטלה

סלסה צ'יפוטלה
סלסה צ'יפוטלה יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. נסו סלסה טאקרה-סמוקי צ'יפוטלה סלסה אבוקדו, רוטב חריף קלוי סלסה צ'יפוטלה, ו דלעת קלויה צ'יפוטלה, קסדיות פטריות וקייל עם בשר דלעת צ' יפוטלה וסלסה כרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים את התחתית של מחבת גריל 10 עד 12 אינץ ' או מחבת טיגון כבדה עם נייר כסף ולהגדיר על חום גבוה. כאשר חם, להגדיר עגבניות, בצל, ושום על נייר. הפעל מדי פעם עד השחמה כתמים בכל רחבי, 5 עד 6 דקות עבור שום, 9 עד 12 דקות עבור בצל ועגבניות; להסיר כל אחד כמו לעשות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מוסיפים צ 'ילי מיובש (להשמיט את השלב הזה אם באמצעות צ' ילי משומר) למחבת ולהפוך לעתים קרובות רק עד מעט מתרכך כהה כתמים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בואו מגניב.
4
Stem chiles; לחתוך לפתוח ולהסיר זרעים. לובש כפפות גומי, לשבור או לחתוך צ ' ילי לחתיכות קטנות; ירידה לתוך בלנדר. עגבניות הליבה לחתוך לחתיכות; להוסיף בלנדר. לקלף בצל ושום; קוצצים גס ולהוסיף לבלנדר. מערבולת תערובת עד חלקה, דוחף אותו לתוך להבים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים שמן זית למחבת 10 עד 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה; כאשר חם, מוסיפים תערובת עגבניות ומערבבים לעתים קרובות עד שהוא מבעבע במהירות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים מיץ ליים ומערבבים מדי פעם עד שסלסה עבה למדי, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
7
מוסיפים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הנהר הרוסי דלואך פינו נואר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
דלואך נהר רוסי פינו נואר
דלואך נהר רוסי פינו נואר
צבע אדום יפה אודם בכוס, הנהר הרוסי 2018 פינו נואר נפתח עם ניחוחות פירות אדומים בהירים של תות ודובדבן. פטל, ריבס וטעמים שזיף כהה נפגשים עם מגע של תבלין וחומציות בהירה. זהו יין בעל גוף בינוני עם טאנינים מתונים וגימור מתמהמה