קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות1
ציון בריאות7
מגזין

סלסלת מרנג

סלסלת מרנג
סל מרנג נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 1. מנה אחת מכילה 877 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 4 אוהדים. לכו לחנות ואספו תמצית שקדים, קצה לארוג סל, צבעי מאכל ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 45 דקות. עם כפית ציון 42%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי מרנג לימון, סיפורים משפחתיים והדרכת מרנג, פאי מרנג לימון, סיפורים משפחתיים והדרכת מרנג, ו ביצים בסל.

הוראות

1
לסל: בקערה מקציפים את החלבונים, קרם האבנית והמלח עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקציפים תמציות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לעצב או לעצב את ה-12 אינץ'. פיסת נייר קלף מעל החלק החיצוני של 6 אינץ'. קערה. הפוך קערה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אבטח את קצוות הנייר על ידי תוחב בין קערה לגיליון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
חותכים חור קטן בפינה של מאפה או שקית ניילון; הכנס סל-לארוג קצה. ממלאים שקית עם מרנג.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
4
התחל את הקו האנכי הראשון על ידי חפיפה של קצה בסיס הקערה המכוסה בנייר ב-1/2 אינץ'. ומרנג צינור כלפי מטה
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
גיליון אפייה. עבודה מהחלק העליון של הקערה הפוכה, לכסות את הקו האנכי עם 1-1 / 2 אינץ'. קווים אופקיים, משאירים 1/2 פנימה. בין כל אחד (ראה תמונה לעיל).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
צינור קו אנכי נוסף מימין לקו האנכי הראשון, חופף קצוות של קווים אופקיים. החל מימין לקו האנכי הראשון, צינור 1-1/2-פנימה. קווים אופקיים מעל הקו האנכי השני כדי למלא את השטחים הפתוחים. חזור על התהליך עד שהקערה כולה מכוסה בעיצוב מארג סל.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
צינור תבנית סליל מרנג על החלק התחתון של הקערה כדי ליצור את הבסיס של הסל.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אופים סל ב 225 זוגות עבור 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
לכבות את התנור ולהשאיר את הסל בתנור במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים מהתנור; הסר קערה. חתוך נייר 1 פנימה. מתחת לקצה העליון או
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר בזהירות רבה נייר.
12
אחסן את הסל בכלי אטום עד 3 ימים.
13
לביצים: בעזרת מחט, בודק עוגות או קוטף קרח, תוקעים חור קטן בשני קצוות כל ביצה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
14
הכנס מחט לתוך ביצה לשבור את החלמון. מכה קשה דרך חור אחד כדי לאלץ את התוכן החוצה את החור השני; להשליך תוכן. פלאש
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
15
קליפת ביצה בעדינות תחת מים זורמים לניקוי פנים. יבש בזהירות עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
16
תן להתייבש בן לילה.
17
לכל צבע רצוי, הניחו מים רותחים בקערה חסינת חום. מערבבים חומץ וצבעי מאכל.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
הכנס בעדינות קיסם לתוך החור בקצה אחד של ביצה. לטבול ביצה עד הצבע הרצוי הוא הגיע. לייבוש, השאירו ביצה מחוברת לקצה אחד של קיסם והכניסו את הקצה הנגדי לתפוח כך שהביצה מוחזקת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
19
תן להתייבש בן לילה.