קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות1
ציון בריאות7
מגזין

סלסלת מרנג

סלסלת מרנג
סל מרנג נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 1. מנה אחת מכילה 877 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 4 אוהדים. לכו לחנות ואספו תמצית שקדים, קצה לארוג סל, צבעי מאכל ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 45 דקות. עם כפית ציון 42%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאי מרנג לימון, סיפורים משפחתיים והדרכת מרנג, פאי מרנג לימון, סיפורים משפחתיים והדרכת מרנג, ו ביצים בסל.

הוראות

1
לסל: בקערה מקציפים את החלבונים, קרם האבנית והמלח עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, מכים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקציפים תמציות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לעצב או לעצב את ה-12 אינץ'. פיסת נייר קלף מעל החלק החיצוני של 6 אינץ'. קערה. הפוך קערה על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אבטח את קצוות הנייר על ידי תוחב בין קערה לגיליון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים חור קטן בפינה של מאפה או שקית ניילון; הכנס סל-לארוג קצה. ממלאים שקית עם מרנג.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
4
התחל את הקו האנכי הראשון על ידי חפיפה של קצה בסיס הקערה המכוסה בנייר ב-1/2 אינץ'. ומרנג צינור כלפי מטה
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
גיליון אפייה. עבודה מהחלק העליון של הקערה הפוכה, לכסות את הקו האנכי עם 1-1 / 2 אינץ'. קווים אופקיים, משאירים 1/2 פנימה. בין כל אחד (ראה תמונה לעיל).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
צינור קו אנכי נוסף מימין לקו האנכי הראשון, חופף קצוות של קווים אופקיים. החל מימין לקו האנכי הראשון, צינור 1-1/2-פנימה. קווים אופקיים מעל הקו האנכי השני כדי למלא את השטחים הפתוחים. חזור על התהליך עד שהקערה כולה מכוסה בעיצוב מארג סל.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
צינור תבנית סליל מרנג על החלק התחתון של הקערה כדי ליצור את הבסיס של הסל.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
אופים סל ב 225 זוגות עבור 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
לכבות את התנור ולהשאיר את הסל בתנור במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוציאים מהתנור; הסר קערה. חתוך נייר 1 פנימה. מתחת לקצה העליון או
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר בזהירות רבה נייר.
12
אחסן את הסל בכלי אטום עד 3 ימים.
13
לביצים: בעזרת מחט, בודק עוגות או קוטף קרח, תוקעים חור קטן בשני קצוות כל ביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
14
הכנס מחט לתוך ביצה לשבור את החלמון. מכה קשה דרך חור אחד כדי לאלץ את התוכן החוצה את החור השני; להשליך תוכן. פלאש
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
15
קליפת ביצה בעדינות תחת מים זורמים לניקוי פנים. יבש בזהירות עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
16
תן להתייבש בן לילה.
17
לכל צבע רצוי, הניחו מים רותחים בקערה חסינת חום. מערבבים חומץ וצבעי מאכל.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
הכנס בעדינות קיסם לתוך החור בקצה אחד של ביצה. לטבול ביצה עד הצבע הרצוי הוא הגיע. לייבוש, השאירו ביצה מחוברת לקצה אחד של קיסם והכניסו את הקצה הנגדי לתפוח כך שהביצה מוחזקת.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
19
תן להתייבש בן לילה.