סלסת פירות טריים עם צ'יפס קינמון
סלסה פירות טריים עם טוגנים קינמון הוא טבעוני מתאבנים. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לך סוכר, סוכר חום, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סלסה פירות עם צ'יפס קינמון, סלסה פירות טריים עם שבבי קינמון, ו קינמון-טוגני טורטייה סוכר עם סלסה אננס.
הוראות
תנור חום עד 204°. גיליון עוגיות ספריי עם ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים סוכר וקינמון.
מברשת קלה שני הצדדים של כל טורטייה עם מים. מפזרים קלות על 1/2 כפית סוכר-תערובת קינמון על כל צד של כל טורטייה.
חותכים כל טורטיה ל 8 טריזים; מקום על גיליון עוגיות.
אופים 6 עד 8 דקות או עד חום זהוב בהיר.
הסר גיליון עוגיות; מקום על מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 10 דקות.
בינתיים, גרגר לקלף מתפוז; לסחוט כתום לעשות בערך 1/4 כוס מיץ. בקערה בינונית, מערבבים קליפת תפוז, מיץ תפוזים ומרכיבים סלסה הנותרים.
אם תרצה, מקשטים סלסה עם מניפה תות.
מגישים סלסה עם צ ' יפס קינמון.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.