סלסת שעועית שחורה ותירס נמשכת כ -8 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 150 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור מזנון מקסיקני. אם יש לכם חומץ תפוחים, חומץ בלסמי, פלפל כתום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 62 אוכלי אוכל וטבחים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 85% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בורגרים שעועית שחורה וירקות עם סלסת תירס , עוף מתובל עם סלסת שעועית שחורה ומנגו וסלסת קרולינה קוויאר - סלסת שעועית שחורה .
הוראות
1
מערבבים את השעועית השחורה, הפלפל הצהוב, הפלפל הכתום, הפלפל הירוק, הבצל האדום, התירס, שמן הזית, חומץ היין האדום, החומץ הבלסמי, חומץ התפוחים, מלח, כמון, כוסברה, שום ורוטב חריף יחד בתערובת מיכל לא מגיב. מצננים במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
פלפל כתום
פלפל צהוב
4 עד 5 קישואים בינוניים, פרוסים
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)