סלק אדום וצהוב קלוי עם זיגוג בלסמי
סלק אדום וצהוב קלוי עם זיגוג בלסמי עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 20 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 55 . 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סלק, מים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סלק קלוי עם זיגוג בלסמי, סלק צהוב קלוי - 2 נקודות, ו סלק קלוי עם בלסמי ושמן זית.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. לקצץ את סלק ירוקים מילואים לשימוש נוסף. לשטוף את הסלק היטב אבל לא לקלף, ומניחים בתבנית אפייה רדודה. בקערה קטנה, מערבבים יחד את שמן הזית ואת המים.
יוצקים את התערובת על סלק ולזרוק למעייל אותם לחלוטין.מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום ואופים עד שהסלק רך כאשר פירסינג עם שיפוד, 45 עד 55 דקות.
הסר מהתנור, לחשוף ולתת מגניב במשך 10 דקות.בינתיים, בסיר קטן, מערבבים יחד את חומץ בלסמי וסוכר חום. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. המשך להרתיח עד מופחת בשליש, על 10 דקות.
הסר מהחום.לקלף את הסלק על ידי החלקה את העורות, ואז לחתוך אותם לרוחב לפרוסות דקות.
מניחים בקערה חמה ומגישה טפטוף עם זיגוג בלסמי. מתבלים במלח ופלפל, זורקים למעיל ומגישים מיד.