סלק, בולגור וסלט כתום עם ויניגרט פטרוזיליה
סלק, בולגור וסלט כתום עם ויניגרט פטרוזיליה עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוזי טבור, ויניגרט פטרוזיליה, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: סלט בולגור Powerhouse עם ויניגרט כתום, גזר קלוי וסלט סלק עם פטה, פטרוזיליה משכה, ויניגרט כמון, ו סלט סלק עם ויניגרט כתום.
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני; מערבבים בבולגור. כיסוי, להסיר מהחום; לתת לעמוד 10 דקות. לשטוף עם מים קרים; לנקז.
בעוד מים עבור bulgur מגיע לרתיחה, מניחים סלק על צלחת; לכסות עם 3 שכבות של מגבות נייר לח. מיקרוגל ב 6 דקות גבוהות או עד מכרז.
בעוד סלק מבשל, לקלף תפוזים; לחתוך לרוחב לפרוסות עגלה דקות בצורת גלגל.
חותכים סלק במחצית לאורכו. הפוך חצאים סלק, לחתוך את הצד למטה, לחתוך לפרוסות חצי ירח דקות; מקום בקערה.
להוסיף 3 כפות ויניגרט פטרוזיליה; לזרוק עד מצופה.
מערבבים ויניגרט הנותרים לתוך בולגור. כף bulgur באופן שווה על כל אחד 4 צלחות הגשה. למעלה באופן שווה עם סלק ופרוסות תפוז; מפזרים גבינה ופטרוזיליה, אם תרצה בכך.
קצה המטבח קיצור כדי להסיר במהירות את הקליפה מתפוז, לחתוך פרוסה דקה מהחלק העליון והתחתון של התפוז כך הפרי יעמוד זקוף. עמוד את הכתום אנכית על קרש החיתוך. באמצעות סכין חדה, להסיר את העור בפרוסות 1/2 אינץ'. הקפד להסיר את הדגש הלבן, אשר יכול להיות מריר מאוד.