סלק בליניס עם סלמון מושרה בסירופ כוכב אניס מ ' בית עשה חורף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Beet Blinis עם סלמון מושרה בסירופ אניס כוכב מ 'הביתה עשה החורף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 25 מנות. אם יש לך ביצים, חומץ יין, זרעי רימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 24 שעות. נסו סלט הדר עם סירופ אניס כוכב, קומקווט בסירופ מתובל עם ציפורן, קינמון, וכוכב אניס, ו Brousse גבינה מ ' הבית עשה את החורף (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, להשרות את הסלמון: זה צריך להיעשות לפחות 1 יום ובאופן אידיאלי 2 ימים מראש. בסיר קטן על חום גבוה, להביא 1/2 כוס (125 מ " ל) מים, פלפל, מלח, דבש, כוכב אניס לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך כ 15 דקות.
בואו מגניב, ואז מערבבים ברוטב סויה וחומץ.
יוצקים את המרינדה לקערה ומוסיפים את הסלמון. לחץ כך הסלמון מכוסה היטב. כסה את הקערה ותן לדגים להשרות במקרר לפחות 24 שעות.
שלב את השמרים והסוכר עם 3 כפות (50 מ " ל) מים חמים ולהניח בצד במשך כמה דקות. קוצצים את הסלק ולאסוף 1 עד 2 כפות של הנוזל הוורוד. תניח את הנוזל בצד. פורה הסלק במעבד מזון, להוסיף את הקמח, ואת התהליך לשלב.
מחממים את החלב לפושר, ואז יוצקים אותו לתערובת השמרים. הפעל שוב את מעבד המזון ושופכים את תערובת החלב דרך צינור ההזנה לתערובת הסלק.
מוסיפים את המלח, הביצים והחמאה המומסת. להפריש לפחות 1 שעה במקום חם לעלות.
לטאטא את הנוזל הוורוד מן הסלק לתוך המסקרפונה ומקרר עד מוכן לשימוש.
רק לפני ההגשה, לשטוף את המרינדה מן הסלמון. ללטף אותו יבש לחלוטין ולהשתמש סכין דק ארוך לחתוך אותו באלכסון לפרוסות דקות.
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני. ממיסים 1 כפית חמאה במחבת וכפית על 2 כפות בליני הבלילה למחבת. מטגנים כ -4 בליניס בכל פעם. להעיף אותם עם שני מזלגות כאשר החורים יוצרים על גבי.
בואו לנקז על מגבות נייר. מכסים עם מערבולת של סלמון, פרושים עם קצת מסקרפונה ורודה, ומפזרים את זרעי הרימון.