קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

סלק בקרם ליים: 1987

סלק בקרם ליים: 1987
אם יש לך בצל, שמנת כבדה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סלק קלוי עם שמנת חמוצה, סלק קלוי עם קרם חזרת, ו סלק קלוי עם קרם חלפיניו (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף סלק עם מקלף ירקות, ולחתוך אותם לרצועות גדולות בגודל של צ ' יפס. צריכות להיות בערך 3 כוסות. קוצצים בגסות את הירוקים ואת המילואים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2
ממיסים חמאה במחבת בינונית, ובצל מטגן על חום בינוני גבוה במשך כ -15 דקות, או עד שהוא הופך זהב וחום סביב הקצוות. חום נמוך עד בינוני, מערבבים את גרידת הסיד ומבשלים, ערבוב, במשך כ 2 דקות יותר, רק עד טוסטים zest. (המחבת תהיה יבשה מאוד בשלב זה אבל אל תדאג, הסלק יוסיף לחות.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים סלק, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם הופכים שקופים, על 10 דקות. מערבבים בקרם, חום נמוך מעט, ומבשלים 15 עד 20 דקות יותר, או עד סלק הם מכרז ושמנת יש מבעבע בעדינות משם לרוטב עבה. מערבבים רק לעתים קרובות מספיק כדי למנוע דבק וצורב. לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
בעוד סלק לבשל, ירקות קיטור במשך כ 15 דקות, או עד מכרז. (מתכנן להכין אותם כאשר סלק הם.)
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
5
ברגע סלק רך, להוסיף מיץ לימון בכפיות ומלח צובטים עד מתובל לטעום.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מחממים מגש הגשה. כדי לשרת, לארגן ירקות על מגש, ושימוש בחלק האחורי של כף טופס 6 קנים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
7
הסר סלק מן הרוטב עם כפית מחוררת, והכניס לתוך קינים.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
מקשטים את המגש עם פלחי סיד, ומעבירים את הרוטב בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק