סלק בקרם ליים: 1987
אם יש לך בצל, שמנת כבדה, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו סלק קלוי עם שמנת חמוצה, סלק קלוי עם קרם חזרת, ו סלק קלוי עם קרם חלפיניו (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף סלק עם מקלף ירקות, ולחתוך אותם לרצועות גדולות בגודל של צ ' יפס. צריכות להיות בערך 3 כוסות. קוצצים בגסות את הירוקים ואת המילואים.
ממיסים חמאה במחבת בינונית, ובצל מטגן על חום בינוני גבוה במשך כ -15 דקות, או עד שהוא הופך זהב וחום סביב הקצוות. חום נמוך עד בינוני, מערבבים את גרידת הסיד ומבשלים, ערבוב, במשך כ 2 דקות יותר, רק עד טוסטים zest. (המחבת תהיה יבשה מאוד בשלב זה אבל אל תדאג, הסלק יוסיף לחות.)
מוסיפים סלק, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם הופכים שקופים, על 10 דקות. מערבבים בקרם, חום נמוך מעט, ומבשלים 15 עד 20 דקות יותר, או עד סלק הם מכרז ושמנת יש מבעבע בעדינות משם לרוטב עבה. מערבבים רק לעתים קרובות מספיק כדי למנוע דבק וצורב. לא לבשל יתר על המידה.
בעוד סלק לבשל, ירקות קיטור במשך כ 15 דקות, או עד מכרז. (מתכנן להכין אותם כאשר סלק הם.)
ברגע סלק רך, להוסיף מיץ לימון בכפיות ומלח צובטים עד מתובל לטעום.
מחממים מגש הגשה. כדי לשרת, לארגן ירקות על מגש, ושימוש בחלק האחורי של כף טופס 6 קנים קטנים.
הסר סלק מן הרוטב עם כפית מחוררת, והכניס לתוך קינים.
מקשטים את המגש עם פלחי סיד, ומעבירים את הרוטב בנפרד.