סלק ובורטה קרוסטיני
סלק ובורטה קרוסטיני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 87 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. אם יש לך מלח ופלפל, סלק, בוראטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: סלק ובורטה קרוסטיני, סלט ראדיקיו וארוגולה עם רוטב פלפל קלוי וקרוסטיני בוראטה, ו סלט סלק & Burratan Endive.
הוראות
מניחים את הסלק במחבת קלייה קטנה ולהוסיף 1/4 אינץ ' של מים. מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים במשך כ 1 שעה, עד הסלק הם במכרז.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
מסדרים את פרוסות באגט על 2 יריעות עוגיות גדולות ומברשים בשמן זית כתית מעולה.
אופים במשך כ 10 דקות, עד הלחם הוא פריך.
לקלף את הסלק ולחצות אותם לאורך, ולאחר מכן לחתוך אותם לרוחב לפרוסות 1/8 אינץ'.
מוסיפים את 1 כף שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מעל כל קרוסטיני עם חתיכת בוראטה ופרוסת סלק.
מקשטים עם עירית חתוכה ומגישים מיד.