קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סלק פסטה קרבונרה עם אפונה ובייקון

סלק פסטה קרבונרה עם אפונה ובייקון
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פסטה בישול נוזלי, ביצים, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה קרבונרה עם בייקון ואפונה, אפונה ופסטה קרבונרה, ו פסטה קרבונרה עם אפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את הסלק הקלוי למעבד המזון ולמאפה. לא צריך להיות 1/2 כוס מחית.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים את 2 הביצים בתוספת חלמון הביצה ומעבדים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים את המלח ו-2 כוסות קמח ומעבדים רק עד שהבצק מתאחד. הפוך על לוח משוריין מאוד ללוש במשך 5 עד 10 דקות, עד הבצק הוא חלק וגמיש. מכסים עם קערה ולתת לו לנוח במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
חותכים את הבצק ל 8 חתיכות ללוש קצת יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי. בצע את ההוראות יצרני מכונת פסטה ולעשות גיליונות של פסטה. הפוך פסטה באמצעות מצורף fettuccine ולעשות ערימות קטנות על גיליון אפייה מסגרת משוריינת או להשתמש מתלה ייבוש פסטה. חזור עם כל הבצק שנותר.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, מחממים מחבת גדולה (גדולה מספיק כדי להחזיק את הפסטה המבושלת) מעל חום גבוה ומוסיפים את הבייקון, מטגנים עד פריך ושחמה, מנקזים על צלחת מרופדת מגבת נייר ומניחים בצד. הפעל את החום עד בינוני. בקערה בינונית מוסיפים את הביצים
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
Parmesancheese ו whisk לשלב. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומערבבים פעם אחת. מבשלים 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
מוסיפים את השום והאפונה למחבת וחום דרך. כאשר הפסטה מבושלת, להעביר מן המים למחבת באמצעות מלקחיים או מסננת עכביש, לא לנקז ב acolander. לזרוק את הפסטה בשומן בייקון, אפונה ושום. לאט לאט לטאטא 1 כוס של נוזל הבישול לתוך תערובת ביצה ופרמזן ולהוסיף לפסטה ולזרוק למעיל. הפסטה החמה תבשל את הביצה ותכין רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מגישים מיד בקערות מחוממות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)