סלק פסטה קרבונרה עם אפונה ובייקון
זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פסטה בישול נוזלי, ביצים, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פסטה קרבונרה עם בייקון ואפונה, אפונה ופסטה קרבונרה, ו פסטה קרבונרה עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הסלק הקלוי למעבד המזון ולמאפה. לא צריך להיות 1/2 כוס מחית.
מוסיפים את 2 הביצים בתוספת חלמון הביצה ומעבדים עד חלקה.
מוסיפים את המלח ו-2 כוסות קמח ומעבדים רק עד שהבצק מתאחד. הפוך על לוח משוריין מאוד ללוש במשך 5 עד 10 דקות, עד הבצק הוא חלק וגמיש. מכסים עם קערה ולתת לו לנוח במשך 1 עד 2 שעות.
חותכים את הבצק ל 8 חתיכות ללוש קצת יותר קמח אם הבצק הוא דביק מדי. בצע את ההוראות יצרני מכונת פסטה ולעשות גיליונות של פסטה. הפוך פסטה באמצעות מצורף fettuccine ולעשות ערימות קטנות על גיליון אפייה מסגרת משוריינת או להשתמש מתלה ייבוש פסטה. חזור עם כל הבצק שנותר.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, מחממים מחבת גדולה (גדולה מספיק כדי להחזיק את הפסטה המבושלת) מעל חום גבוה ומוסיפים את הבייקון, מטגנים עד פריך ושחמה, מנקזים על צלחת מרופדת מגבת נייר ומניחים בצד. הפעל את החום עד בינוני. בקערה בינונית מוסיפים את הביצים
Parmesancheese ו whisk לשלב. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומערבבים פעם אחת. מבשלים 2-3 דקות.
מוסיפים את השום והאפונה למחבת וחום דרך. כאשר הפסטה מבושלת, להעביר מן המים למחבת באמצעות מלקחיים או מסננת עכביש, לא לנקז ב acolander. לזרוק את הפסטה בשומן בייקון, אפונה ושום. לאט לאט לטאטא 1 כוס של נוזל הבישול לתוך תערובת ביצה ופרמזן ולהוסיף לפסטה ולזרוק למעיל. הפסטה החמה תבשל את הביצה ותכין רוטב שמנת.
מגישים מיד בקערות מחוממות.