סלק קלוי ושורש סלרי עם חמאת עיזים
סלק קלוי ושורש סלרי עם חמאת עיזים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 29 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 30 מנות. אם יש לכם סלק תינוק, חמאת עיזים, שורש סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלק קלוי ושורש סלרי עם חמאת עיזים, שורש סלרי קלוי וגזר, ו שורש סלרי קלוי וצנוניות (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה, לזרוק את הסלק עם השמן. מכסים בנייר כסף וצלי במשך כ 1 שעה, עד הסלק רך כאשר פירסינג.
תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את הסלק לחתוך אותם לחתיכות קטנות.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות של חמאת העזים.
מוסיפים את שורש הסלרי ואת ענפי הקורנית ומתבלים קלות במלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה כתמים, על 5 דקות.
הוסף 1/4 כוס המניה ומבשלים מעל חום מתון עד כמעט התאדה, על 2 דקות.
הוסף את המניה הנותרת, 1/4 כוס בכל פעם, ומבשל עד שורש הסלרי הוא מכרז, 8 עד 10 דקות בסך הכל. מערבבים את הסלק ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות. זרוק את זרזי הקורנית. מערבולת הנותרים 1 כף של חמאת עיזים העונה עם מלח ופלפל.