סלק קלוי ושורש סלרי עם חמאת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק קלוי ושורש סלרי עם חמאת עיזים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 218 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלק לתינוקות, מלאי ירקות, קורנית, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלק קלוי ושורש סלרי עם חמאת עיזים, שורש סלרי קלוי וגזר, ו שורש סלרי קלוי וצנוניות.
הוראות
בתבנית אפייה, לזרוק את הסלק עם השמן. מכסים בנייר כסף וצלי במשך כ 1 שעה, עד הסלק רך כאשר פירסינג.
תן להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את הסלק לחתוך אותם לחתיכות קטנות.
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות של חמאת העזים.
מוסיפים את שורש הסלרי ואת ענפי הקורנית ומתבלים קלות במלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה כתמים, על 5 דקות.
הוסף 1/4 כוס המניה ומבשלים מעל חום מתון עד כמעט התאדה, על 2 דקות.
הוסף את המניה הנותרת, 1/4 כוס בכל פעם, ומבשל עד שורש הסלרי הוא מכרז, 8 עד 10 דקות בסך הכל. מערבבים את הסלק ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות. זרוק את זרזי הקורנית. מערבולת הנותרים 1 כף של חמאת עיזים העונה עם מלח ופלפל.