קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

סלק, שעועית & סלט פטה

סלק, שעועית & סלט פטה
סלט סלק, שעועית & פטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ו lacto אובו מתכון צמחוני יש 550 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 71 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שעועית רחבה, שמן זית, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 97%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט סלק פטה, פטה וסלט סלק, ו סלק, פטה וסלט אספרגוס.

הוראות

1
מבשלים את השעועית הרחבה על פי הוראות מנות, ולאחר מכן לנקז ולרענן אותם במים קרים. אם יש לך את הזמן, לקלף את העור את השעועית עם האצבעות שלך זה עבודה fiddly, אבל זה שווה את המאמץ כי עורות יכול להיות די קשה.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את שאלוט הקצוץ ופרוס שום ומטגנים במשך דקה או שתיים על חום בינוני עד הזהב חיוור. מערבבים ברוזמרין הקצוץ, ואז עצה ברבעוני הסלק ומערבבים בעדינות במשך 3-4 דקות, כך שהטעמים מתערבבים בחום.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
הסר מהחום ולהשאיר להתקרר.
5
הרם את רבעי הסלק והכניס אותם לקערה יחד עם עלי הסלט. מערבבים את החומץ ואת שמן הזית הנותר לתוך מיצי המחבת, ואז שופכים על הסלק ועלי הסלט. לזרוק בעדינות לערבב דרך. לבסוף, ממש לפני ההגשה, לזרוק את השעועית הרחבה וקוביות של גבינת פטה וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פולפול
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: שרדונה, Gruener Veltliner, סוביניון בלאן

שרדונה, Gruener Veltliner, ו סוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לסלט. לסוביניון בלאן ולגרונר יש גם תו הרבי המשלים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים ויניגרט טארט, בעוד שרדונה יכול להיות בחירה טובה עבור רטבים סלט שמנת. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.