סלקירק בנוק.
סלקירק בנוק יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם יש לכם סוכר חום, חצי חמאה, קמח חזקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: Bannock Buttermilk, ו Bannock (לחם מחבת סקוטי).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את השמרים ואת גלגלית סוכר עם 250ml מים חמים.
תן לזה לעמוד במשך 10 דקות עד התערובת הופכת מקציפה. עצה בקמח ו 125 גרם של חמאה ומערבבים כדי ליצור בצק חלק, רך. ללוש במשך 5 דקות, ואז לשים את התערובת בחזרה בקערה. מכסים עם סרט נצמד משומן ומאפשרים לתערובת לעלות, במקום חם, עד הוכפל בגודל.
לדפוק בחזרה את הבצק על ידי לישה זה בקלילות במשך 1 דקות, ולאחר מכן להוסיף את הסולטנים וסוכר חום, ללוש אותם היטב. משמנים פח עוגה עגול 23 ס " מ עמוק עם שאר החמאה. לעצב את הבצק לתוך עגול במקום בפח. אפשר לבצק לעלות במשך 30 דקות או עד שהוא הוכפל בגודל.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
מברישים את Bannock עם קצת חלב כדי זיגוג, ולאחר מכן אופים במשך 45-50 דקות עד עלה ושחמה. הלחם צריך להישמע חלול כאשר הוסר מן הפח ואת הבסיס הוא טפח. אם הלחם צבעים מהר מדי, אבל הוא לא מבושל לגמרי, אתה יכול לכסות אותו בנייר כסף ולבדוק אחרי 5 דקות יותר. מגניב בדיל במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מן הפח ולסיים קירור על מתלה חוט.