סלרי-בצל
סלרי בצל בצל הוא מנות ראשונות המגישה 12. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 133 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח בצל, בצל, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. למתכון הזה מ טעם הבית יש 24 מעריצים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 27%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חמין בצל עם פופוברים בצל גביני, בצל מקורמל ופופוברים שוויצרים, ו מלית בצל, סלרי ופטריות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הקמח, מלח הבצל ומלח הסלרי.
שלב את הביצים, החלב, הבצל, הסלרי והחמאה; מקציפים את החומרים היבשים רק עד לקבלת תערובת אחידה. משמנים ומקמחים את התחתית והדפנות של 12 כוסות פופובר; ממלאים שני שלישים מלאים בבלילה.
אופים בחום של 450 למשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל-350 טום (אל תפתחו את דלת התנור).
אופים 25 דקות יותר או עד להזהבה עמוקה(לא אופים). חותכים מיד חריץ בחלק העליון של כל פופובר כדי לאפשר לאדים לברוח.