סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לכם שורש סלרי, פלפל, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. מתכונים דומים: סלט שורש סלרי מגולח, צנון וסלט שורש סלרי, ו שורש סלרי, צנון, סלט גרגיר הנחלים עם זרעי חרדל דרה.
הוראות
1
מניחים את הדבק אנשובי, שאלוט, מיץ לימון, חומץ, ופלפל בקערה קטנה, לא מגיבה, להקציף לשלב, ולתת לשבת במשך כ 10 דקות. בינתיים, דק מאוד לחתוך את גבעולי הסלרי, שורש סלרי, צנוניות ומניחים בקערה גדולה.כאשר תערובת אנשובי מוכן, לאט לטפטף בשמן, לטאטא ברציפות, עד כל השמן משולב. מתבלים במלח ופלפל נוסף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
צלע סלרי
Celeriac
מיץ לימון
צנון
אנשובי
שאלות
חומץ
פלפל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
יוצקים את הרוטב על הירקות וזורקים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ירק
3
להעביר את הסלט צלחת הגשה גדולה ולסדר בשכבה אפילו.
4
מפזרים את הצלפים, עלי סלרי (אם משתמשים), עלי פטרוזיליה ופרמזן ומגישים.